واقعا نی نی سایت سرزمین عجایبه همه ادعای فرهنگ و شعور دارن ولی هیچی سرشون نیس...بنده خدا تایپک زده دلم میخام بچم پسر بشه دوتا دختر دارم واااای همه ریختن سرش پسر بده پسر پیفه ینفر دیگ میگف پسر همش زحمت و غصه هس اخه بیشعور بتوچه دختر و پسر هردوتاش هدیه ی خداست یعنی چی میگی اون خوبه اون بده...یا اینکه یکی میگ شوهرم بیکاره دنبال کارمنمیرا چیکار کنم سریع شعار میدن مهم عشقه تو سختیا باهاش بمون زن زندگی باش یا سریع میگن طلاق بگیر ...بخدا بعضیاتون اگ نظر ندین نمیگنن لالید لطفا اگ علمشو ندارید با حتی درک و فهمشو نظر ندین
برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه ادمی ک هزارتومنم دراومد نداره زند بیچاره چجوری باهاش بسازه با چیش بسازه...نی نیرسایتیا یا از این ور بوم میفتن با از اونور یا میگن طلاق بگیر سریع یا میگن بسوزو بساز
برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
آره 😐😐 تا یکیم یچی میگه زود میگن وایی چرا طلاق نمیگیری؟؟😐 ..اینا همونایی ان که شوهراشون از همه بد تره ها😐
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
اتفاقا دیروز یکی تاپیک زده بود برا بچه پسر ،ایه طوری بهش گفتن ،نمیدونم چرا همه به بچه پسر گارد میگیرن خب چه اشکال داره کسی پسر دوس داشته باشه خب شاید طرف دلش دختر نخواد
عزیزم هرجایی هر مدل انسان وجود داره وشخصی ک توی این سایت ک متشکل از انواع و اقسام افراده مسئلشو عنوان میکنه یعنی اجازه داده هرکس ک میخاد نظر بده!هرکسی هم حرف میزنه اعتقادش اینه حرفش کاملا درسته
اخه ادمی ک هزارتومنم دراومد نداره زند بیچاره چجوری باهاش بسازه با چیش بسازه...نی نیرسایتیا یا از این ...
آره یا یکی میگه قیافم خوبه ولی شوهرم بهم نگاه نمیکنه سریع میگن عکس بده یا فوش میدن میگن اعتماد به نفس زیادی داری یا فلان یه بار همینو یکی گفت تاپیکش ترکید