2777
2789
عنوان

ای وی اف

855 بازدید | 37 پست

سلام دوستای عزیزم. خوبید؟ 

کیا توی بیمارستان شریعتی ای وی اف انجام دادن؟ سوالم اینه بعد پانکچر چقدر طول میکشه انتقال انجام بدن. هزینه هاش رو هم بهم بگید. 

اگه می دونید کمکم کنید لطفا. 

من امروز وقت دکتر دارم اتفاقا من مرکزی که میرم فکر کنم‌۱۲ تومن باشه

شما کجا قراره انجام بدید عزیزم. من تهرانم. بیمارستان شریعتی. امروز سیکلم رو شروع کردم.یه عالمه آمپول دور ناف و عضلانی. احتمالا دو هفته دیگه تخمک کشی دارم. اما نمی دونم کی انتقال میدن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کجا قراره انجام بدید عزیزم. من تهرانم. بیمارستان شریعتی. امروز سیکلم رو شروع کردم.یه عالمه آمپول ...

من تبریزم تو مرکز میلاد انجام میدم خدا بهمون تو این مدت صبر و ارامش بده

ساعت ۶ وقت دکتر دارم برم ببینم از کی سیکل شروع میکنه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من تبریزم تو مرکز میلاد انجام میدم خدا بهمون تو این مدت صبر و ارامش بده ساعت ۶ وقت دکتر دارم برم بب ...

الهی که خدا معجزه اش رو به هممون نشون بده عزیزم. برات از ته دل دعا میکنم. منو بی خبر نذار فداتشم. 

الهی که خدا معجزه اش رو به هممون نشون بده عزیزم. برات از ته دل دعا میکنم. منو بی خبر نذار فداتشم.&nb ...

قربونت عزیزم ، همین طور شما انشا الله خبر بارداریتو تاپیک بزنی 😍😍 روچشم حتما

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من بار اوم برام فرش گذاشت بعد 3 روز انتقال داد ولی بار دوم یکماه بعد برام گذاشت یکماه فریز میکنن&nbs ...

ممنونم از توضیحت الهه جان. عزیزم شما کجا انجام دادی؟راضی بودی خواهر؟ 

رشت مرکز مهر انجام دادم متاسفانه منفی شد 

عزیزم انشاا.... که خدا خودش به هممون کمک کنه. مادر شدن حق همه ماهاست. دلم میسوزه از اینکه یه حق طبیعی باید ازمون دریغ بشه. خدا رو قسم میدم به این ماه عزیز خودش معجزه کنه برامون.