2777
2789

واقعا چرا اخه برو دکتر مگه اینجا ههمون دکتریم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر تغذیه که دارو نمیده رژیم میده...بعد بدون زایمان ۱۰تا اضافه کردی...میدونی اگر باردار بشی چقدر بیشتر میشه..رژیم بگیر از همین امروز

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

نون لواش    برنج  چربی  حذف 

سوپ جو بخور هر روز   ببین چه خوشتیپ شی    و صورتتم زیبا شه غذا آب پز   بخار پز 

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

دقیقا منم بعد ازدواج تو یک سال ۱۰کیلو اضاف کردم 

اما ۵ماه ک رژیم گرفتم و تونستم ۷_۸کیلو کم کنم

اصلا قند و شکر و کیک و پفک و لواشک و بستنی و نوشابه و... ک مواد قتدی و مضر دارن نخوردم

غذامو کم‌کردم در حدی ک فقط سیر بشم و ضعف نکنم

صبحانه خوردم

حین غذا اب نخوردم

طول روز آب زیاد مصرف کردم

خیلی خوب بود و کلی سایز کم کردم

واسه من نتیجه داد هنوزن باید کمتر بشم 

من امروز از ی دکتر خوب وقت گرفتم..زیاد اضافه ندارم..ولی ترجیح میدم زیرنظر دکتر کم کنم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم