2777
2789
عنوان

چله یاسین

140 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من میخام چله یاسین بردارم برای یه حاجت بزررررررگ البته به نظرمن بزرگ ولی ازنظرخدا میدونم خیلی کوچیک وناچیزهست میشه راهنماییم کنید

دوستای گلم حاجت دارم میشه برام صلوات بفرستین هرکی صلوات فرستادلایکم کنه منم براش میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ راهنمایی؟

که بایدچجوری خونده بشه آدابی چیزی داره بهم یاد بدید یااینکه موقع پریدی میشه خوند

دوستای گلم حاجت دارم میشه برام صلوات بفرستین هرکی صلوات فرستادلایکم کنه منم براش میفرستم
روزی یکی ینی؟یا از اینا ک روز اول چهل بعد سی ونه همینجوری تا تموم شهه؟من دوتاشم شنیدم

نمیدونم کدومش بهتره خیلی دلم میخادحاجتم برآوردا بشه دستم ازهمه جاکوتاه هس

که بایدچجوری خونده بشه آدابی چیزی داره بهم یاد بدید یااینکه موقع پریدی میشه خوند

چله هارو اکثرا موقع پریودی میشه خوند انگار اخه نمیشه که قطع کرد باز منم دقیق نمیدونم فهمیدی به منم بگو

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
چله هارو اکثرا موقع پریودی میشه خوند انگار اخه نمیشه که قطع کرد باز منم دقیق نمیدونم فهمیدی به منم ب ...

اگه بچهاگفتن لایک میکنم شمارو