2777
2789
عنوان

چله یاسین

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست
اداب خاصي نداره  موقع پريودي ميشه خوند  روزي يكي ميخوني تا چها روز ....  انشالله ح ...

واقعا؟دعاکن بادل پاکت منم حاجت رواشم

دوستای گلم حاجت دارم میشه برام صلوات بفرستین هرکی صلوات فرستادلایکم کنه منم براش میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم شکسته الان یکسال ازخدامیخام حاجتموولی دروغ چرا چله یا دعای خاصی برنداشتم ازالان میخام واقعابرای حاجتم به خداالتماس کنم  

دوستای گلم حاجت دارم میشه برام صلوات بفرستین هرکی صلوات فرستادلایکم کنه منم براش میفرستم
اره مبشه اونایی ک نماز داره رو نمیشه ک باید نایب گرفت

ممنون ازراهنماییت

سوره یاسین هم خوبه 

سوره حشر هم خوبه .. از حشر حاجت گرفتم . چهل روز هر روز روزی یک مرتبه .. سوره کوچکی هست و وقت زیادی نمیگیره ولی عجیب حاجت میده .. عذر شرعی هم داشتید اصلا مشکلی نیست

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سوره یاسین هم خوبه  سوره حشر هم خوبه .. از حشر حاجت گرفتم . چهل روز هر روز روزی یک مرتبه .. سو ...

گلم ممنون که راهنمایی کردین میشه هم حشربخونم هم یاسین