2777
2789
عنوان

بوتاکس و خوشگلی

675 بازدید | 17 پست

بچه ها کیا بوتاکس کردن؟ 

آیا بعد بوتاکس قیافتون تغییر کرده؟ 

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من سالی یک بار انجام می ده. بله.واقعا تغییر می کنه. خواهرهاش هم می زنن. تا یکی دو هفته حالت اب ...

عوارضی ام داشته براشون؟دردی دارن؟جسارتا چن سالشونه

یکسال موندگاره یعنی؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
تا حالا که عوارضی نداشته براشون. ولی می گن موقع تزریق درد داره. همسر من ۴۲ سال.خواهرهاش ۵۹،۵۲و۵۰ سا ...

همسر من ۳۵سالشه در نظر داره ک بره بوتاکس کنه 

یکسال ماندگاری داره؟ماهانه تمدید نمیشه؟

اگر تهرانید ممنون میشم اسم دکتر رو بهم بگین عزیز

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

خواهرم زد خوب بود یکم حالت ابروهاش عوض شد خیلی کم اما به قول اون دوستمون بعضیا شبیه گرگ میشن چهره هم تاثییر داره من خودم اصلا نیاز ندارم اما دلم میخواست بزنم یکم حالت ابرو تغییر کنه رفتم پیش دکتر گفت به درد تو نمیخوره ما برا ۱۹ ساله ها بوتاکس نمی کنیم حالا من ۳۱ سالمه 😌

همسر من ۳۵سالشه در نظر داره ک بره بوتاکس کنه  یکسال ماندگاری داره؟ماهانه تمدید نمیشه؟ اگر تهر ...

اینها که همون سالی یک بار انجام می دن. حدود ۴۰ روز بعدش هم یک بار ترمیم داره.

دکتر سارا سعیدی

من خودم سنم کمه ولی خواهرام انجام دادن خیلی خوب بود البته بعضی ها رو دیدم که شبیه گرگ میشن وقت ...

گونه ها و حالت چشماشونم تغییر کرده؟ من شنیدم ابروها که میره بالا، حالت چشمم تغییر میکنه و گونه ها ی مقدار میاد بالا

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
بنده ، بله خوبه

چه تغییراتی کردی؟ 

همسر من سالی یک بار انجام می ده. بله.واقعا تغییر می کنه. خواهرهاش هم می زنن. تا یکی دو هفته حالت اب ...

فقط ابروهاشون تغییر میکنه؟ آخه من شنیدم حالت چشم هم تغییر میکنه و گونه هام ی مقدار میاد بالا