شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
خواهرم زد خوب بود یکم حالت ابروهاش عوض شد خیلی کم اما به قول اون دوستمون بعضیا شبیه گرگ میشن چهره هم تاثییر داره من خودم اصلا نیاز ندارم اما دلم میخواست بزنم یکم حالت ابرو تغییر کنه رفتم پیش دکتر گفت به درد تو نمیخوره ما برا ۱۹ ساله ها بوتاکس نمی کنیم حالا من ۳۱ سالمه 😌
من خودم سنم کمه ولی خواهرام انجام دادن خیلی خوب بود البته بعضی ها رو دیدم که شبیه گرگ میشن وقت ...
گونه ها و حالت چشماشونم تغییر کرده؟ من شنیدم ابروها که میره بالا، حالت چشمم تغییر میکنه و گونه ها ی مقدار میاد بالا
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
همسر من سالی یک بار انجام می ده. بله.واقعا تغییر می کنه. خواهرهاش هم می زنن. تا یکی دو هفته حالت اب ...
فقط ابروهاشون تغییر میکنه؟ آخه من شنیدم حالت چشم هم تغییر میکنه و گونه هام ی مقدار میاد بالا