2777
2789
عنوان

چقدر توی زندگیتون درس خوندین

981 بازدید | 21 پست

چقدر برای کنکور درس خوندین   چقدر دانشگاه درس خوندین چه رشته ای خوندین و قبول شدین راز موفقیتتون توی درس خوندن چی بود  و الان از اینکه درس خوندین یا نخوندین راضی هستین یانه  شغلتون چیه

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

من لیسانسم سال بعد میخوام ان شاءالله ارشد بخونم تا دکترا میخوام بخونم منکه مشهورم ب خر خونی تو فامیل و دوستان و اشنایان 😬 دوست دارم معلمی استادی دبیری بشم ولی فعلا بیکارم 😊😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور ندادم ولی تا راهنمایی اصلا تو خونه درس نمیخوندم 

سریع تکالیفم رو انجام مبدادم و خلاص! 

همیشه هم شاگرد اول بودم. 

راهنمایی یکم سخت شد تو خونه تقریبا یک ساعت درس میخوندم. 

دبیرستان ک ساییده شدم رشتمم ریاضی بود نمیشد حفظ کرد و رفت یاید اینقدر تمرین می کردم تا یاد بگیرم. 

اما کلا هیچ وقت اولویتم درس نبود! 

من معماری خوندم 

هنرستان بودم و عاشقققققق رشتم

کنکور سراسری تهران قبول شدم برای کاردانی

الان دارم ارشد میخونم دانشگاه اازاد

شغل ندارم علاقه ندارم دائم سرکار برم

ولی چون هسرمم همین رشته و شغل رو داره کمکش میکنم در حد توان

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

من از مدرسه متنفر بودم، رشته م تجربی بود، اصلا درس نمیخوندم.  به زور نمره میاوردم

فقط زبانم خوب بود

از آخرم کنکور زبان دادم و دانشگاه علامه طباطبایی هم قبول شدم و الان هم کار میکنم و شغلمو دوست دارم، بعد کورونا هم مهاجرت میکنم.

بی نهایت راضی ام که واسه کنکور هیچ درسی نخوندم و استرسی نداشتم و رشته دیگه ای نرفتم.

دوره لیسانس بهترین دوره زندگیم بود و مدرسه زجرآور ترین بود

سال اول پرستاری قبول شدم رفتم انصراف دادم دوباره می خوام کنکور بدم و هیچی نخوندم  در صمن بهم ر ...

رای دادم 

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
من لیسانسم سال بعد میخوام ان شاءالله ارشد بخونم تا دکترا میخوام بخونم منکه مشهورم ب خر خونی تو فامیل ...

چه رشته ای 

یه کارشناسی دو تا ارشد

چه رشته ای و اینکه راضی از رشتت