2777
2789
عنوان

لباس مجلسی پوشیده شیک

5169 بازدید | 29 پست
سلام بچه ها. من دنبال جایی میگردم که لباس مجلسی پوشیده شیک داشته باشه میتونین جایی رو معرفی کنین؟ترجیحا کت دامنای کوتاه شیک دخترونه که با ساپرت بپوشم. اگرم خیاط خیلی خوب میشناسین معرفی کنین. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنیید. من منتظرم اگر کسی تجربه خوبی در این زمینه داره راهنمایییم کنه. بازم یک دنیا ممنون.
سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم که جواب دادی اما من 2 تا مشکل دارم یکی اینکه بالاتنم خیلی لاغره و پاهام کمی تپل.واسه همین یه کت تنگ با یه دامن تقریبا فن میخام. اما هر چی می گردم پیدا نمیکنم خیاط خوبم سراغ ندارم یکیو میشناسم اما قیمتاش نجومیه.
آره عزیزم بذار ممنون خودت نمونه کارشو دیدی؟ عین ژورنال درمیاره؟

دیگه هیچ کس جایی که از این مدل کارا بفروشه نمیشناسه؟
بچه ها اگر میتونین بهم آدرس جاهایی که از این مدل کارا بفروشن رو بدین یا شماره خیاطی که کارش شیک و ژورنالی باشه ممنون میشم