2777
2789
عنوان

اگزمای دست... دستم زخم شده

6923 بازدید | 28 پست

من یمدتی بود یه انگشت دستم اگزما داشت از وقتی کرونا اومده انقد دستمامو شستم به بقیه دستمم زده.. کلی کرم زدم اوره اوسرین ثمین.. کرم ترکیبی بتامتازون دار... کرم کیووی... گلیسرین.... ولی فقط همونموقع که میزنم خوبه فقط کافیه یبار آب بهش بخوره... الانم که کروناس باید مدام دستها شسته بشه... امروز از شدت خشکی پوست دستم باز نمیشد ترک خورد شوهرمم دقیقا مثل منه دیگه کلافه شدیم... هر کی هر پیشنهادی داره که جواب داده ممنون میشم بگه.. 

كرم ترگ پا براي اگزماي دست خيلي خوبه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پماد بتامتازون. من چند بار میزنم خوب میشه گرچه دوباره با شستن دست دوباره میاد ولی تنها چاره همون مدام استفاده کردن از بتامتازون هست وگرنه همش میخاره دستم و قرمز میشه 

نمیدونی دستام چه وضعیه ...دقیقا هر ۱۰ روزی کلا پوست توی دستم کامل کنده میشه تا حالا دو بار شده الان کف دستم برق میزنه چروک شده..روی دستم هم خشک شده ترک خورده ....زخم شده..😭😭😭لعنت به کرونا وسواس گرفتم همش میشورم از شستن اینجوری شده دستام

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

من به حدی دستام میشد که ترک میخورد خون میومد وحشتناک تمام انگشتام ،همه کرم دارویی هم زدم ،یه مدت کیوی زدم خیلی خوب بود الان فهمیدم همش برای استرس بوده الان که آرومم استرس ندارم ازشون خبری نیست به محض ناراحتی میریزن بیرون انگار کارگر ساختمونی 

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
همینکارو میکنم اما فقط همونموقع خوبه؟ یعنی تا آخر عمر اینجوریم؟ 

ماله من که ۴ ساله باهامه از انگشت اشاره دست راستم شروع میشه وقتایی که خیلی با آب تماس دارم اینجوری میشه تنها راهش اینه نزاری خشک بشه کرم مرتب بزن

وای منم قبل کرونا یه تیک از ارنجم خشک شده بود هی بیشتر و بیشتر شد الان خشکی پوست رو صورتم ایجاد شده انقد روغن ارگان، لوسیون، هر پمادی بوده زدم ۲ دقیقه خوبه دوباره پوست پوست و خشک میشه یوضعی هااا 

منم در مونده شدم دکترم میرم ۱هفتع خوبم 

ولی من اصلا ربطی ب اینکه بگم خیلی میشورم نداره حتی خوب خشک میکنم صورتم و دستم و ولی باز ....😥😥😥😣😣😣😣😣

من چی بگم همون روزای اول کنار ناخن وسطیم خراش برداشت و از همونجا اب کشید همش متورم میشه و قرمز و دردناک الان بعد دو ماه که پماد انتی بیوتیک زدم تورم و عفونت رفته ولی کنار ناخنم رنگش تغییر کرده میترسم قارچ باشه

من چی بگم همون روزای اول کنار ناخن وسطیم خراش برداشت و از همونجا اب کشید همش متورم میشه و قرمز و درد ...

فک کنم باید بری جراحی کنی ،یه جراحی سرپاییه 

دقیق نمیدونم چ میکنن  ولی شنیدم