2777
2789

تو دو تا شهر جداگونه ایم . اول تو شهر خودم بودیم خونه گرفته بودیم و کارم داشت ولی بعد از اینکه کرونا گرفت رفت شهرشون و بهم گفت شهرشون موقعیت شغلی بهتره و برم پیشش خونه رو پس داد و کارم استعفا داد گفت همونجا دنبال کار میگرده . تااینجا برای من مشکلی نبود امااا گفت فعلا باید بیای خونه ی پدریم تا خونه و کار پیدا کنیم و بریم که من قبول نکردم و شرط گذاشتم اول خونه پیدا کن تا بیام اونم با هزار منت بعدش راضی شد داشت دنبال خونه میگشت که سر دخالت خونواده اش که علت اصلی نیومدن من به خونه ی پدریشه با هم بحثمون شد و لج کرد و گفت دیگه دنبال خونه نمیگردم تا تو بیای حتی تهدید به طلاقم کرد که من از رو نرفتم و...

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

گفتم خونه بگیر . ولی خیلی ازاین میترسم که بعد از یک ماه و نیم یه وقت هوس خیانت به کلش نزنه چطور نیازاش رو برطرف میکنه ؟ سرد نشه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوتاه نیا. ولی احترام و محبتش رو فراموش نکن. 

نه اتفاقا بی احترامی نمی کنم . ولی اتفاقا هربار که کلی بش محبت میکنم بعدش میگه چرا نمیای و دلم برات  تنگ شده و دوباره اخلاقش سگی میشه . خیییییلی یه دنده است شدیدا رو دور لج افتاده

گفتم خونه بگیر . ولی خیلی ازاین میترسم که بعد از یک ماه و نیم یه وقت هوس خیانت به کلش نزنه چطور نیاز ...

عزیزم مرد اگ‌ذاتش خراب باشه در هرحال میره

بزار پس اگ‌قراره بره الان بره ک اولشه 

ی چیز بگم‌بنظرم همسرت داره لجبازی میکنه خیانتی در کارنیست

من اگه اینجا از مشکلاتم‌ میگم چون تو دنیای واقعی کسیو ندارم باهاش دردل کنم‌لطفا لطفا لطفا دلم‌رو نشکنین