2777
2789

شوهرم قول لوسترداده بود امروز گف بپوش بریم بگیریم تا نمازشو خوند پشیمون شد و رفت خابید منم خیلی عصبی شدم و از ترس اینکه نکنه کلا منصرف شه هیچی نگفتم تاپیک زدم ی خانمی گف برو بغلش کن و اینا  گف مطمعنم تا شب لوستر میخری منم رفتم و کارایی ک گفتو کردمو لوسترمم خریدم 

از همین تریبون میگم این روش چند باری روی شوهر  من اثر کرده ولی امروز بشدت عصبی بودمو یادم رفته بود ک اون خانوم یادواری کرد ممنونم خانمی اگه تو تاپیکم هستی😘😘😘😘

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

لوستر میخوای واسه خونشونم بخری باید منت بکشی چه شوهرایی

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

خانوما یعنی برای هر کارتون یه ...مالی بکنید تا به اهدافتون برسید. 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

لوستر میخوای واسه خونشونم بخری باید منت بکشی چه شوهرایی

تو این سه ماه کل وسایلامو عوض کردم میگف دیگه لوستر نمیگیرم ک بزور خرید و الان از من خوشحالتره😂

واسه خودت ده تا کفش میخریدی 

لباس انلاین خریدم لوستر میخاستم

من ی اخلاقی دارم ی چیزی ک میره تو مخم باید همون لحظه بخرمش وگرنه تا چند وقت مدام میگمو کلافم

چقدر شد منظورت5شاخه10شعله هستش از اون کریستال لاله داره

۴ میلیونو خورده ای ن ۱۰ تا شاخه جدا دوبل نخریدم

وای بعضی مردا حقشونه خونشون زشت باشه یه مرده اوند پردمون و نصب کرد گفت خونه یکی بودم چه خونه بزرگی کل پرده هاشون نصب میکردم مرده همش میگفته راحت شدی کشتی منو. اگه به جای زنه بودم عمرا نمیگفتم پرده میخوام واسه خودم میخریدم وسایل که اگه منت بزاره زورم نگیره

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
چقدر شد منظورت5شاخه10شعله هستش از اون کریستال لاله داره

اره از همون مدلا ک لاله میخوره

قالب دایکاست