2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطرافش زیاد هست من اگ میتونستم برم و کرونا نبود میرفتم دشت لاله ها 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

خانواده همسر من شهرکردن، الان وقت مسافرت نیست عزیزم، مخصوصا که آمار کرونا اونجا افزایشیه

تازه من شنیدم ، اطراف شهرکرد، مردمش مسافرا رو با سنگ ازشون پذیرایی میکنن، دیگه خود دانید

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
چ چیزا      ن عزیزم اینطور نیست من هزاران بار رفتمه کافی پا پیچشون نشی همین

خب شما از همین رفتمه گفتنت معلومه ، مال همونجایی

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
یا خدا

اصلا الان وقت سفر نیست  خوبه اینهمه میگن

بعدم   چهارمحال الان جز استانهایی که آمارش افزایشیه

ی پل قشنگ ی عالمه درخت و ی رودخونه پر آب وسرد ولی شلوغه معمولا شمام نرو تا بعد کرونا لطفا

من بخاطر ماموریت همسرم اومدیم فولاد مبارکه اصفهان ، میگن یه ساعت فاصله داره با اینجا خواستم ببینم چیز خاصی داره وقت بذاریم بریم یا نه

کجاست دقیقا ادرسش

ادرسشو لفظی بلد نیستم . ولی نرو گلم کرونا خیلی خرابه . 

اگ چهارمحالو میتونی بری حتما لردگانم برو خیلیییی زیباست من همسرم اونجاییه ینی از طبیعتش سیر نمیشه ادم 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)