2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اول روز قبل کیک رو میپزن ،سلفون میکشن ،روز بعد خامه رو کم کم ،مرحله به مرحله فرم میدن و استفاده میکنن ،،حالا اگر خامه ات خوب فرم گرفته باشه تا فردا داخل یخچال سالم میمونه ،اگر دیدی شل شده ،بهش کرمفیل یا نشاسته ذرت بزن و هم بزن تا دوباره فرم بگیره در حد یک یا دو قاشق ،،اگر دیگه بخوب فرم نگرفت برای فیلینگ استفاده کن ،،و بقیه اش رو فریز کن برای دسر و...

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز