2777
2789
عنوان

خدایا کی این دوران عقد تموم میشه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 93 پست
من الان هستم دو سالع انقد حرف میشنوم دارم نابود میشم دخالتا ی طرف

به بعدش فکر کن که راحت میشی و لذت واقعی بدون دخالت و خودتون دوتایی

این فکرا ارومت میکنه

خدایا شکرت 

منم سه ساله عقدم تا قبل ماه محرم میرم خونه خودم خدا بخواد ولی خیلی خسته شدم این سال اخری کل مشکل پیش اومد به هیچکس بیشتر از یکسال عقد پیشنهاد نمیکنم.خودم تا وقتی برم خونم سه سال و چهار ماه تو عقد میمونم

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان هستم دو سالع انقد حرف میشنوم دارم نابود میشم دخالتا ی طرف

اره واقعا دوسال خییلیه ما توی شهرمون تا زمانی که داماد شرایط عروسی گرفتن نداره عقد نمیکنه شاید اگه منم دوسال عقد بمونم ارزوم رفتن باشه

من 4 ماهه عقد کردم

تو دو تا شهریم

2 ماهه ندیدمش  

بخاطر کرونا نمیاد

مرداد هم تالار رزرو کردیم

خیلی روزای سختیه

یعنی میشه مرداد جشن عروسیمو بگیرم  

(لعنت به کرونا)

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

من سه سال عقد بودم دانشجو بودیم هر دو..همه عید و مناسبتامو برام مرتب میووردن و خرید میکردن..طلا لباس..

ولی الان سه ساله عروسی کردم از همون اول جا انداختم که عید و مناسبتا فقط سال اول و دوم خانوادم برام بیارن.سوم رو نه دیگه

Kiziim
مشکلات تحصیل آماده نبودن خونم من خیلی توقعم بالاست خیلی به خاطر این طول کشید ونامزدم سرباز بود آماده ...

انشالله زود تر مشکلاتت حل بشه بری سر خونه زندگیت.

چند سالته؟

درسته ما از پشت کوه اومدیم ولی با هلی کوپتر اومدیم :/
انشالله که بشه منم چهار ماهه عقدم  اگه کرونا بزاره انشالله مرداد عروسیمونه

انشالا که بشه و مرداد عروسیمونو بگیریم

وگرنه باید بدون جشن برم  

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤
نه دیپلم گرفتم اومدن خواستگاری اجازه نداد برم دانشگاه

کی همسرتون؟

خب اجازه ادامه تحصیل رو توی شروط ضمن عقد میذاشتید.شاید خودتونم مایل به ادامه تحصیل نبودید ولی خب استقلال مالی توی این دوره زمونه خیلی مهمه مخصوصا برای خانوما