2777
2789
معمولی.چادریم یه جفت صندل رفتم خریدم نبوده اون بیرون پوشیدم بی جوراب نمیدونی چه قیامتی کرد

وا😐😐😐 من بودم ی لحظه تحملش نمیکردم

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازین شوهرا دوس😍 خدا یکیم ب من بده

شوهری که مثل بچه باهات رفتار کنه و از طرفی تورو واسه خودت نخواد و بخواد تغییرت بده به هرشکلی که بخواد کجاش خوبه؟ 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ازین شوهرا دوس😍 خدا یکیم ب من بده

مطمعنی؟؟😖😖 بیا مال منو ببر تعصبی و غیرتی تا بینهایت😁😂

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
شوهری که مثل بچه باهات رفتار کنه و از طرفی تورو واسه خودت نخواد و بخواد تغییرت بده به هرشکلی که بخوا ...

اتفاقا این شوهرها شوهرن چون غیرت دارن نه مثل بعضی ازشوهرهای بی غیرت وترسو که نتونن به خانم بگن خانم این چه وضعیه که می گردی.

هی میزنه قبلا ارسال کردید😐

تو درخواست بده

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤