2777
2789

٩ساله ازدواج كردم يه دختر ٦ساله دارم يدونه هم باردارم ولى هنوزم با اين وضعيت بارداريم دست از سرم ير نميداره شوهرم دقيقأ مثل عروسك كوكى هست تو دستش ،همش كوك ميكنه ميندازه به جونم زندگيو واسم زهر كرده يه تاره مو سياه نزاشته بمونه واسم كلى قرص عصاب ميخورم،كاملا خاله زنك،فتنه،فضول،حصود،چندرو،يعنى اونقدر دخالت داره تو زندگيم كه بخوام واسه خودم لبس زير هم بگيرم بايد از اون نظر بگيريم با اون بريم اون انتخاب كنه يعنى ببينيد شوهرم در چه حد هست بخدا ديگه بريدم،

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چيزى كه از شما ميخوام اينه كه بهم بگيد چطورى باهاش بتونم مقاومت كنم چيكار كنم از زندگيم دست برداره چيكار كنم شوهرم بازيچه دست اون نشه،،

چيزى كه از شما ميخوام اينه كه بهم بگيد چطورى باهاش بتونم مقاومت كنم چيكار كنم از زندگيم دست برداره چ ...

با شوهرت حرف بزن   بگو ناراحتی بگو این درست نیست. هر کسی غروری داره. حریم خصوصی داره آخه یعنی چه

پدر شوهرت دختر داره؟؟؟ دوست داره دامادش وبابا دومادشم اینجور باشن؟؟؟

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

مثلأ يه نقشه اى دارى يا ميخواد شوهرمو وادار به كارى كنه خودش ميخواد وقتى من ميخوام دخالت كنم يا مانع بشم يه جورى شوهرمو ياد ميده ميفرسته سرم كه فقط يه ماه جرشو ميكشم يعنى ميگه بشي كنار شوهرتم بسپار فقط به من هرچى بگم اونو بكنه

با شوهرت حرف بزن   بگو ناراحتی بگو این درست نیست. هر کسی غروری داره. حریم خصوصی داره آخه یعنی چ ...

آره دوتا داره هزار بار حرف زدم اصلا نميشنوه انگار

خاک بر سر این مدل پدرشوهرا بشه.ب حق این ماه عزیز

لال بشن الهی.

روزگار منم سیاهه از دست این اشغال خراب

تا سرکوچه بخوام برم باید با استرس برم

نفرین خوب نیس،بد خواستن برا کسی خوب نیس ولی الهی این‌ماه ،اخرین ماهی باشه ک سرپاس...

خیر نبینه الهی

بیچارمون کرده..

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
يه بار سكته كرده قلبشو عمل كرده ديابت داره فشار داره هر مرضى داره ولى هيچيش نميشه

ن عزیزم

اینجور ادمای کثیف بدجنس

جون سگ دارن هیچیشون نمیشه

از منم سالمتره این عوضی

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤