2777
2789

واسه دختر خواهر شوهرمه عقد هست به صرف افطار و بعدش هم رقص و۰۰۰

فامیل هستیم از یه طرف نرم حرف درمیاد که اینا قهرن و مشکل دارن  چون با یکی از خواهراس شوهرم قهره نمیخوایممبا اینم به مشکل بخوریم از یه طرفم نی نی ۴ ماهه دارم میترسم

مامانمم میگه حق نداری بچه رو ببری میذاریش پیش خودم

شما بودین چکار میکردین

اگر شهرتون وضعیت سفیده برو مشکلی نیست ماهم فردا شب جایی دعوتیم میخام برم 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره وضعیت سفیده

برو .. چون وثعیت سفیدا رو قراره مکان های مذهبیشم باز کنن 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

والا بله برونو عقد پسرعموم بود چند روز پیش بزرگترا رفتن ولی پدرم فیلم گرفته بود زیاد بودن خداروشکر مشکلی پیش نیومده😑

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃

بهتره نری چون وضعیتم که سفید باشه ممکنه کسی ناقل باشه شما از کجا میخای بفهمی این ویروسم رو هرکس یه طور تاثیر میزاره اصلا ربطی نداره که جوون باشی یا پیر 

راستش نمیخاستم نظر بدم ولی چون بچه کوچیک داری دلم سوخت بنظرم بجای اینکه به فکر فامیلا باشی بهترفکر بچت باشی هرچیم گفتن اهمیت نده بازم خودت میدونی