2777
2789
عنوان

همگی بیاین اقایون وخانوما سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون پسر اگه عاشقه بیشتر کنه لطفا منطقی نظر بدید هرچنتا ازینور خانواده دختر کم میکنم خانواده پسرهم زی ...

منم منظورم همین بود 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
اگه خانواده دختره بگن نه کوتاه نیان اونوقت بیخیال عشقت میشی ؟

من یه بار عاشق شدم تهش خوب نشد و طلاق گرفتم دیگه همچین موردی اصن واسم پیش نمیاد ولی اون موقع شاید قبول میکردم 😄

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
اخه تادحالا کدوم زنی مهریه شو گرفته که میترسن ؟یا پدرا چرا انقددصرار بر مهریه دارن ؟ والا درک نمیتون ...

الان قانون بيشتر از ١١٠تا سكه قبول نميكنه زمان پرداخت

حالا چه ١١١تا باشه

چه١٠٠٠٠٠تا....

پدر دختر هم ميترسه حق داره تو اين دوره و زمونه....

دوباره خوابشُ ديدم...منِ لعنتى دوباره...من هنوز عاشقم اى واى...با به قلبِ تيكه پاره...چقدِ خواب ميبيى مرد؟...ديگه بسه...بيا از عاشقى برگرد ديگه بسه...اون تورو فراموشت كرد...ديگه بسه.....
عه مگه عاشقام طلاق میگیرن ؟😯 

آره خیلی از عشقا تهش به جاهای خوبی نمیرسه مخصوصا وقتی با خیانت همراهه

الان قانون بيشتر از ١١٠تا سكه قبول نميكنه زمان پرداخت حالا چه ١١١تا باشه چه١٠٠٠٠٠تا.... پدر ...

وقتی خو هیچی دسته دخترشو نمیگیره چه فایده چه دهدتا چه صدتا چه هزارتا والا تا الانا هیشکی و ندیدم مهریه دستش اومده باشه یا بخشیدن یام واسه طلاق ازش استفاه کردن واسه فشار