2777
2789
عنوان

خانومای بارداری بیاین

71 بازدید | 16 پست

نی نی هاتون پایین شکمتونن یا بالا ؟؟؟برای من پایین شکمم قرار داره خودم دقیقا حس میکنم وقتی دست میزنم سفته زیر نافم برای شما پایینه یا بالا

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

من تازه حسش میکنم زیر شکمم سفت شده 

به این زودیا که بالا نمیان همون پایینفعلا😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همونجا. اما بچه های دیگه ام اینطور نبودن

جنسیتش دختر یا پسر😍؟؟

سلام هفته چندی گلم

هفته دهم عزیزم خیلی زودتر دوست دارم بفهمم نی نیم دختره یا پسر😍

من تازه حسش میکنم زیر شکمم سفت شده  به این زودیا که بالا نمیان همون پایینفعلا😍

ب سلامتی عزیزم آره دیگه ولی برای من الان هم ک کمی شکم درآوردم فقط قسمت زیر نافم بزرگ شده  شما چند هفته ای گلم؟؟

ب سلامتی عزیزم آره دیگه ولی برای من الان هم ک کمی شکم درآوردم فقط قسمت زیر نافم بزرگ شده  شما چ ...

ای جونم اره بزرگ ترم میشههه😍😍😍

من چهارده هفتمه 😇😇

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
ای جونم اره بزرگ ترم میشههه😍😍😍 من چهارده هفتمه 😇😇

بسلامتی گلم انشالا صحیح و سالم بغلش بگیری ان تی رفتی ؟؟؟⁦❤️⁩

خب الان جاش اونجاست دیگه کم کم میاد بالا الهییییی ایشااله سالم بدنیاش بیاری

مرسی عزیزدلم😍

بسلامتی گلم انشالا صحیح و سالم بغلش بگیری ان تی رفتی ؟؟؟⁦❤️⁩

اره عزیزم رفتم 🤗🤗

اره عزیزم رفتم 🤗🤗

عزیزدلم جنسیت نی نی و تشخیص نداد آخه من ده روز دیگه می‌خوام برم ان تی بخاطر اون میپرسم😍