2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

124 بازدید | 6 پست

من توی کنکور ۹۹ ثبت نام کردم

دومین سال کنکورمه

واسه ی این دوسال خانواده ام خیلی هزینه کردند 

آزمون و کتاب و...

فقط واسه ی اینکه پزشکی بیارم

تا الان اون طور که باید نخوندم و طبیعتا امسال پزشکی نمیارم

الانم به این نتیجه رسیدم که پزشکی رو دوست ندارم

حتی اگه بیارم هم نمیرم

یا اگه برم با علاقه ی خودم نیست و دوستش نخواهم داشت

حالا نمیدونم چی کار کنم

بمونم و یه سال دیگه بخونم(چون اگه بخونم حتما پزشکی میارم) یا به جای صرف عمرم واسه چیزی که دوست ندارم برم سراغ یه کار دیگه؟؟؟

از طرف دیگه همه اش عذاب وجدان دارم که نتیجه ی این همه زحمت خانواده ام اون چیزی که میخواستن نمیشه...پس اون همه هزینه ای که دادن چی میشه؟؟؟اصلااا نمیدونم چی کار کنم

با عذاب وجدان نمیشه زوری چیزیو خواست و بدست اورد 

وقتی علاقه نداری چرا خودتو اذیت میکنی؟

برو دنبال علاقت در راه علاقت سعی و تلاش کن و هزینه کن

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درکت میکنم با تمام استخونام یکسال پشت کنکور بودم پزشکی میخواستم

منتهی من رفتم پرستاری ازاد خوندم الان ترم یکم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

از اول قبل هزينه نميدونستي دوس نداري؟؟؟؟؟ 

از كجا ميدوني بخوني مياري؟؟؟ 

چون سال ديگه هم از امسالت بدتري محاله بخوني

اينقد اونارو عذاب نده همين امروز جلو ضررو بگير 

ضرر مادي بهشون زدي بسه بحاطر تو الان مهموني و مسافرتشونم احتمالا كنسل كردن 

اینکه بچه ها باید آرزوی پدر و مادرشونو زندگی کنن بدترین قسمت زندگیه. بابای منم میخواست پزشکی بخونم فرستاد زوری تجربی و چقد از عمرم تلف شد الکی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
از اول قبل هزينه نميدونستي دوس نداري؟؟؟؟؟  از كجا ميدوني بخوني مياري؟؟؟  چون سال ديگه هم ...

وقتی توی یه جوی قرار بگیری خودتم فکر میکنی دوستش داری

دور و بریای من همه دکتر و پرستارند

انقدر خانواده ی من جو پزشکی دادند به من که خودمم باورم شده بود

من همین امسالم خیلی خوب خونده بودم

اما سر یه سری مشکلات مقطعی نتونستم بخونم

مشکلاتی که برای خانواده ام قابل درک نیست

انسالم رتبه ام بد نمیشه

اما پزشکی نمیشه