منم دقیقا همینجور بودم نه ماه فقط معده ام آزارم داد دیگه هیچ مشکلی نداشتم همه چیز رو هم امتحان کردم نهایتا هر روز صبح ناشتا دو تا لیوان آب ولرم میخوردم یک روز در میون هم یه کپسول پنتوپرازول میخوردم که خیلی بهتر میشدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بعد 4 ماه تازه درد معده ام بیشتر شد و تا ماه هشت ادامه داشت دکتر قرص میداد و میگفت حتما بخور ولی من نخوردم و تحمل کردم.عرق نعنا فلفلی برای من حیلی موثر بود شبا از شدت سوزش خوابم نمیبرد یه ذره میخوردم آروم میشدم
اندازه عدس کندر بجوید و قورت بدین و همچنین بعد غذا زنیان قورت بدین
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.