2777
2789

[QUOTE=138150889]دختر منم ششم هست و جثه ریزی داره همش میگم‌کاش یکی دوسال  دیگه پری میشد هنوز خیلی کوچولو یه .

من تا قبل از پریود قدم زیر خط نرمال بود

ولی بعد شروع به رشد کردم،الان قدبلندترین دختر فامیلم

امکان داره دخترت این مدلی باشه،میوه و سبزی ولبنیات زیاد بخوره،غذا مهم نیست،شبا زودتر بخوابه،قدش بلند میشه

فقط اگر دیدی سریع رشد میکنه،ژل ترک بدن براش بخر،چون خیلی ترک میخوره

ببخشید دخترتون6سالشه پری شده متوجه نشدم بوخودا اشتباه خوندم

نه عزیزم من به  این خانم گفتم بچه ها خیلی زود بزرگ میشن  .این خانم هم تایید کرد و سن دخترش رو گفت و اینکه زود بزرگ میشن

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه حرف مامانت رو گوش دادی . منم بیشتر شیرموز براش درست میکنم دیگه خوبی شیر موز اینه نمی خواد روزی ...

عزیزم ، در مورد شیر هم یه مطلبی بگم که شیر تنها با عسل یا خرما باید خورده بشه ،،، ترکیب شیر با هم میوه ای باعث فساد اون در معده میشه عزیزان.😊

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  
ببخشیدا شما خودتون چند سالتونه؟؟؟؟؟من همیشه فک میکردم همه نی نی سایتی ها نی نی گوچولو دارن

من ۳۲ هستم

یه دختر ۱۲ ساله.

یه دختر سه ساله 

و یکی هم توراهی دارم.

میگفن قشنگ میشه دختر

اها.

این کار که وقتی کسی برای اولین بار پری شد رو سیلی بزنی توی ته ته های ذهنم انگار شنیده بودم .

ولی دلیلش رو نمیدونستم

والا من ۱۵ سالمه از مامانم خجالت میکشم.حتی الان که چهار سال از پریودیم میگذره بازم با خجالت بهش میگم ...

والا من صد بار بهش گفتم این بسته ها رو جمع کن بزار کمدت .

اخر هم با دعوا جمعشون کرد.😅

فقط بهش یاد دادم وقتی پد ها رو میندازی توی سطل قشنگ لولش کن و بذار داخل پاکت تا داخل سطل نمای زشتی نگیره .

خیلی بده چند جا رفتم همینجوری پدهاشون رو توی سطل میندازن.

من ۳۲ هستم یه دختر ۱۲ ساله. یه دختر سه ساله  و یکی هم توراهی دارم.

اووووه سه تااااا خدا به دادت برسه عزیزم من با یه زلزله سه ساله داغونم تو با دوتا و یکی توراه؟؟؟؟واااای منم وقتی۳۲ شدم پسرم۱۲ میشه هاااااا چه خوب فدات هنوزم بنظر من۲۰ سالته نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم سی به بالایی فدات

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
یاد خودم افتادم .تازه از مسافرت برگشته بودیم همسایمونم خونمون بود.بعد من فهمیدم هی میگفتم پیش خودم ح ...

😄😄😄😄😄

معلومه سیاست مداری ها ...ای کلک

والا من صد بار بهش گفتم این بسته ها رو جمع کن بزار کمدت . اخر هم با دعوا جمعشون کرد.😅 فقط بهش یاد ...

ناراحت نیست بخاطر تغییراتی که به وجود اومده؟من تا یه مدت از خودم بدم میومد.اره بعضیا همینجوری میندازن تو سطل

مالیدن روغن سیاهدونه شب ها قبل خواب ب شکم ازاول پری تا اخر سیکل تاثیری برای زودتر باردارشدن داره بنظ ...

خاله منم باردار نمیشد یه مدت ماساژ درمانی میرفت.

شاید تاثیر اون بود که باردار شد چون دیگه به مرحله ای رسیده بودن که قرار بود از روش ای وی اف باردار شه که خود به خود باردار شد 

توروخدا از الان نذار ب هیچ وجه سردی بخوره متوجهش کن و حواستو جم کن من همش قایمکی مامانم ترشی و چیزا ...

ممنون از  راهنماییت گلم