2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما از این محصول استفاده کردین تاثیری هم داشت ؟ جای جوش رو پر میکنه؟

بگم در حد معحزه هست کم گفتم

صد تا محصول استفاده کردم حواب نداد ولی اینا جواب دادن اونم در حد عالی

بگم در حد معحزه هست کم گفتم صد تا محصول استفاده کردم حواب نداد ولی اینا جواب دادن اونم در حد عالی

میشه بگی چجوری استفاده کردی کنارش چیز دیگه ای هم استفاده کردی ممنون میشم کامل توضیح بدی

میشه بگی چجوری استفاده کردی کنارش چیز دیگه ای هم استفاده کردی ممنون میشم کامل توضیح بدی

پن روشن کننده لدورا

یه جور اسکرابه

ژل اسکار لانبنا ضد لک هیلی قوی هست

روغن دوفاز که روغن ویتامین ای و سی هست روزی دوبار میزنم همچین صورت جلا میده روشن کننده و ضد لک هست

سرم لیفتینک هم میزنم اونم روشن کننده و قابض هست

دیشب هم کرم دور چشم و سرم منافذ سفارش دادم

صورتم نود درصد بهتر شده منافذم خیلی جمعتر شده لکام خیلی خیلی کمرنگ شده

خط خندم فوق العاده کم شده

رنگ صورتم روشن و صورتی شده

صورتت رو لایه برداری کرد یا ترمیم 

ترمیم

اتفاقا تاکید کرده که لایه بردار نیست

به لایه زیر پوست نفوذ میکنه و رنگدونه ها ترمیم میکنه

حتی لک ماه گرفتگی هم برطرف میکنه

پن روشن کننده منظورتون همون صابونه جای جوشاتون عمیق بود ببخشید زیاد سوال میپرسم

آره صابونه

صورتم داغون بود بس که محصولات مختلف استفاده کرده بودم مخصوصا کرمهای پاکستانی لک و کک و مک داشت منافذ باز ده درجه تیره شده بود چروک افتادگی 

خدا رو شکر نود درصد مشکلم یکماهه حل شده تا محصولات تموم بشن مشکل منم کامل حل میشه