کاربرقدیمی۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 61 عنوان باکاربری جدید اومدم 131 بازدید | 17 پست با کاربری خودم خجالت کشیدم بپرسم من سوزش خارش دارم بعدم تو رابطه تکه های غلیظ میاد رو آلت تناسلی شوهرم خیلی خجالت میکشم میتونم از داروخانه پماد وقرص بگیرم؟ از معاینه میترسم 1399/02/12 | 09:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنی_بلا عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 6888 تکه های غلیظ؟ 🤔 🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید 💞 موزیک دنیای منه💞
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14611 عفونت داری.بشین توی آب و سرکه یا اب و جوش شیرین ربع ساعت لباس زیر نپوش خودت رو خشک کن بعد هربار دستشویی رفتن لباس زیر اگر پوشیدی هر روز عوض کن مواد شوینده شیمیایی اون قسمت اصلا نزن 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 فقط میتونم بگم برو دکتر... تامام فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 ترس نداره برو دکتر نذار بدتر بشه و دردسراش بیشتر شه بعدا که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
کاربرقدیمی۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 61 عفونت داری. بشین توی آب و سرکه یا اب و جوش شیرین ربع ساعت لباس زیر نپوش خودت رو خشک ک ... فقط با شامپو بچه میشورم
سالومه۹۹ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1228 عزیزم باید بری معاینه بشی پیش ماما ،یا متخصص زنان ،شاید عفونت باشه شاید قارچ باشه ،میتونی پیش متخصص عفونی هم بدی فقط توضیح بری معاینه نمیکنه دیگه 😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14855 خاهرم عفونت شددددید داری حتما برو دکتر یه پماد واژینال بهت میده همه ی اون تیکه های غلیظ دفع میشه مرتب تو اب بتادین سرکه اینا بشین شورت نخی و مرتب تعویض خودتو خشک نگه دار باد رابطه حتما با شامپو مخصوص شستشو بیشور خودتو و.....بهتر باشی تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
سالومه۹۹ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1228 عفونت طولانی بمونه باعث چسبندگی لوله رحم وکلی مشکل دیگه میشه ،پشت گوش ننداز 😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
کاربرقدیمی۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 61 عزیزم باید بری معاینه بشی پیش ماما ،یا متخصص زنان ،شاید عفونت باشه شاید قارچ باشه ،میتونی پیش متخصص ... فک کنم قارچه چون اصن بو اینا نداره
کاربرقدیمی۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 61 عفونت طولانی بمونه باعث چسبندگی لوله رحم وکلی مشکل دیگه میشه ،پشت گوش ننداز وااای نگوووو😢😢😢والا از معاینه خجالت میکشم
کاربرقدیمی۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 61 خاهرم عفونت شددددید داری حتما برو دکتر یه پماد واژینال بهت میده همه ی اون تیکه های غلی ... از معاینه خیلی خجالت میشکم و هم اینکه میترسم زخم داشته باشم
سالومه۹۹ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1228 وااای نگوووو😢😢😢والا از معاینه خجالت میکشم بلاخره که چی برای زایمان نمیخوای بری ،،برو چشمات رو ببند برای اونها عادیه ،ولی اگر نتونستی متخصص بیماریهای عفونی برو معاینه نمیکنه 😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉