2777
2789
خراسان رضوی  آخر هفته رفتن روستا خونه باغشون الان زنگ زده میگه تمام مردم از ترسشون ریختن توماش ...

وای 😢

خدا کنه چیزی نشه

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم اتیسمه و الان پنج سالس خیلی اذیت میکنه و از یه طرف جگرم براش میسوزه حرفم نمیزنه کاش من بمیرم ول ...

ان شالله خوب میشه عزیزم 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
بخوابم فردا صبح ک بیدار شدم ببینم ۷ سالمه و تو اون خونه قدیمیمونم مامانم ایونو شسته گلای پیچکم باز ش ...

اوف ک اه بزرگی کشیدم با حرفت 

اتفاقا یکم قبل داشتم ب همچین موضوعی فکر میکردم 

ای کاش ای کاش شدنی بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
وای 😢 خدا کنه چیزی نشه

ایشالله😭

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
اوف ک اه بزرگی کشیدم با حرفت  اتفاقا یکم قبل داشتم ب همچین موضوعی فکر میکردم  ای کاش ای ...

واقعا ای کاش

خاطرات شیرین کاری باهامون میکنن و دشمنمون نمیکنه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤

فراموشی بگیرم راه بیافتم همینطوری برم... برسم به یه جنگل دور افتاده که از یه طرف منتهی میشه به دریا از یه طرف دیگه منتهی میشه به کوه 

که تو اون جنگل یه کلبه س که مال هیچکس نیست و انگار برامون از اول ساخته شده یه کلبه چوبی نقلی دوبلکس با مایحتاج کافی....