2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه حرفی بود  اگه دوستداری بگو

فک کردی ازت خوشم میاد. بدجور کینه ایم کرده چه قدر گریه کردم باباتش میدونی کی گفت کسی که اسمشو گذاشته بابا تازه خوشش نمیاد بهش بگن بابا میگه بهم بگین پدر

کولر؟ ناموسن باورت نمیشه من بخاری اتاقم روشنه😂😂😂

بخدا مام دوروزه بخاری هارو برداشتیم داریم یخ میزنیم😂ژاکت تن دختر کوچیکم کردم خوابوندم 🤣🤣🤣

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
کجای عزیزم ان شالله اتفاق بدی نمیوفته

خراسان رضوی 

آخر هفته رفتن روستا خونه باغشون الان زنگ زده میگه تمام مردم از ترسشون ریختن توماشینا و تو کوچه اگر بارون بند نیاد از کوه آب جاری میشه و روستارو از دم غرق میکنه😭😭😭

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
فک کردی ازت خوشم میاد. بدجور کینه ایم کرده چه قدر گریه کردم باباتش میدونی کی گفت کسی که اسمشو گذاشته ...

😑

ای بابا 

باشه عزیزم به دل نگیر پدره فشار روشه شاید

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁

بخوابم فردا صبح ک بیدار شدم ببینم ۷ سالمه و تو اون خونه قدیمیمونم مامانم ایونو شسته گلای پیچکم باز شد و بابامم هست  

الان فقط تتها آرزوم همینه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤
چیشده مگه عزیزم

پسرم اتیسمه و الان پنج سالس خیلی اذیت میکنه و از یه طرف جگرم براش میسوزه حرفم نمیزنه کاش من بمیرم ولی اون خوب بشه😢😢😢😢

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕