2777
2789
عنوان

مامان شما هم خیلی غر میزنه

207 بازدید | 17 پست

خیلی ناراحتم ازش🥺💔

دوست دارم بهش بگم مامان جان فداتشم مهربونم من می‌دونم مصلحتمو میخوای خوبیمو میخوای فقط میشه یکم ارومتر باهام حرف بزنی میشه لحنتو عوض کنی بجای تیکه وکنایه از عبارت های دخترم قشنگم استفاده کنی مثلا چی میشه 

با اینکارات کاری می‌کنی خوبیهات به چشم نیاد کاش میتونستم بهش بگم اگر بگم اینارو باز دعوامون میشه قبول نمیکنه و حرفامو هم قبول نداره

هعی 

کاش مامانم درکم کنه من نیاز دارم شارژ بشم نیاز دارم بیرون برم روحیه ام عوض شه تا دوباره بتونم خودمو برای کنکور آماده بشم احساس میکنم پژمرده شدم توی خونه با امسال داره میشه ۳سال من برای کنکور میخونم 

تا اینو گفتم جبهه گرفت فلانی دوستت اینطوریه فلانی اینطوریه بیرون نمیرن وفلان و این حرفا نمیزنن 

هر آدمی فرق میکنه 

اونا بیرون نمیرن مهمون میاد خونشون فامیلاشون دوستشون ما کی میاد خونمون؟ نه مهمونی نه کسی 

هعی نمی‌دونم چی بهش بگم دیگه

کاش قبول میشدم امسال و میرفتم

اره

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مامانم یکم درکم کنه از دنیا هیچی نمیخوام

فقط دنبال اینم مامانم درکم کنه یا حداقل با حرفاش ویبره نره رو مغز و اعصابم

دوس ندارم تهش بینمون حرفی بشه ولی درنهایت یجوری حرف میزنه یکم مجبور میشم تن صدامو ببرم بالت تا حالیش کنم

زمانی که ازدواج نکرده بودم مامانم سرم غر میزد با کی برم کجا برم‌ یا نرم خیلی ناراحت میشدم حالم خراب میشد ولی الان که مادر شدم میفهمم همه از روی دوست داشتن بوده از روی ترس بوده که به آسیبی نرسه ..مادر که بشی بیشتر درکش میکنی 

قند روزای تلخ منی دخترم

کاش میشد این تاپیکو بخونه تا بدونه چی توی دلم میگذره

عزیزم کاملا درکت میکنم منم.... 

اگ تاحالا این حرفا رو بهش نگفتی میتونی نامه بنویسی بهش بدی یا با کسی ک مامانت خیلی قبولش داره و خودتم باهاش راحتی درمیون بذاری مثلا خاله ای دوستی کسی این حرفا رو بهش منتقل کن

مامان خدا بیامرز منم بیش از حد غر میزد تحقیرم میکرد خواهرم بدتر از اون با دخترش میکنه مطمئنم در اینده دخترش ازش متنفرررر میشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

کاش میشد این تاپیکو بخونه تا بدونه چی توی دلم میگذره

عزیزم دختر قشنگم قطعااا حق با شماست اما ببخش بعضی ها اصلا بلد نیستن کلامی و زبونی محبتشونو بروز بدن . شاید اصلا مدلشون اینجوریه خانوادگی...شاید ذهنش چند جا درگیره بابت مشکلات زندگی و یا خاطرات بد قبلی..شاید دل پری داره از پدرت یا اطرافیان ..شاید بابت مسائلی ذهنش تحت فشاره مثلا مسئولیت زیاد تو زندگی...شاید خستس از دست تنها بودن مثلا..شاید از نرسیدن ب هدفها و ارزوهاش ناراحته و خودشو ناکام میبینه..شاید شاید شاید...

نکه نخواد ، اما بلد نیس

حق داری گلم اما ببخش و بگزر

چشم به راه...