2777
2789

سلام دوستان

شبتون بخیر و شادی باشه ایشالا

بنظرتون چیکار میشه کرد ؟بخدا از غروب بچه هاشونو میفرستن تو کوچه اونم توی این اوضاع کرونا!فوتبال بازی تا ۹/۳۰شب!دوستاشون از بقیه کوچه ها هم میان

منم کلی درس دارم و چون روضه ام دم غروب میخوام بخوابم نمیزارن نمیشه هم خوند

بخاطر همین همش سردرد دارم از بی خوابی و فقط میتونم این وقتا تا سحر بخونم که نمیرسم بیشتر بخونم

چطوری بهشون بگم؟مادر دوتاشون تو ساختمونمون از اونان که خیلی دعوایی آن و بددهن 😕🤦🏻‍♀️من اهل دعوا و داد وبیدا نیستم

راهکار عاقلانه چی میرسه به ذهنتون بهم بگید؟

اصلا میشه جایی شکایت کرد که یبار بیان تذکر بدن به خانواده هاشون؟!

ب   الف  نون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا پنجره هارو باید عایق کنین یا هدفونی چیزی که صدا نشتوی بزار تو گوشت. درکت میکنم عزیزم. ولی بچه هام گناه دارن. پوسیدن تو این خونه های آپارتمانی تنگ‌. اونام دارن یه دوره از زندگیشونو میگذرونن دیگه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
😁شما کجایی مگه؟اسم بچه ها رو بلدم از بس صدا میزنن همو اگه اسم بچه هاتو بگی میدونم 🤪😁😆

اخه تو کوچه ما همینجوریه که میگی غروب یا بعدازظهر میان تا۹،۱۰،بخدا دخترم سریع بیدار میشه با صدای اونا 

من ی دختر دارم فقط

اسماشون امیرحسین،طاها،محمدحسین،امیر😁😁😁

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
یا پنجره هارو باید عایق کنین یا هدفونی چیزی که صدا نشتوی بزار تو گوشت. درکت میکنم عزیزم. ولی بچه هام ...

من مستاجرم اینجا عزیزم

صابخونه هزینه نمیکنه که

ولی خب اینهمه بچه توی این محل هستن خب اینهمه وسیله سرگرمی

بنظرم اینجوری خانواده ها دارن حق الناس میکنن چون خیلیا هستن تنهان یا سن بالا مث همسایه روبرویی من که همه عاصی شدن...

ماها چه گناهی داریم...

ب   الف  نون
اخه تو کوچه ما همینجوریه که میگی غروب یا بعدازظهر میان تا۹،۱۰،بخدا دخترم سریع بیدار میشه با صدای اون ...

عزیزممم❤️😄

نه اینا یکیشون که خیلی رو اعصابه سیامک و عرشیا س

امیرحسین هم دارن اتفاقا ولی بقیه رو ندارن 😁

ب   الف  نون
اخه تو کوچه ما همینجوریه که میگی غروب یا بعدازظهر میان تا۹،۱۰،بخدا دخترم سریع بیدار میشه با صدای اون ...

شما اعتراضی کردین به خانواده ها؟

چیکار میشه کرد بنظرتون؟

ب   الف  نون
من مستاجرم اینجا عزیزم صابخونه هزینه نمیکنه که ولی خب اینهمه بچه توی این محل هستن خب اینهمه وسیله ...

میفهپم عزیزم چی مبگی چون من خودمم از سرو صدا خیلی کلافه میشم ولی وقتی فکر میکنم که اونام دارن کودکیشونو میکنن و چهار صباح دیگه مثل ما بزرگ میشن و دیگه خبری از این لذتا نیست بی خیال میشم.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
عزیزممم❤️😄 نه اینا یکیشون که خیلی رو اعصابه سیامک و عرشیا س امیرحسین هم دارن اتفاقا ولی بقیه رو ن ...

😂😂😂😂محترمانه بگو بچه های گل یکم یواشتر من روزه میگیرم استراحت میکنم عشقای خاله😐

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
میفهپم عزیزم چی مبگی چون من خودمم از سرو صدا خیلی کلافه میشم ولی وقتی فکر میکنم که اونام دارن کودکیش ...

بخدا من حتی میز مطالعه مو جاشو عوض کردم بردم تو اتاق خواب

ولی از شانس من اونقدی اونجا سروصداس و یکی باهم دعوا میکنن 

یکی صدای موزیک کامپیوتر میبره بالا و نوجونه

هر کی یجوری که نمیشه چیزی گفت متاسفانه

فقط کلافگی و خودخوریش میمونه برا منه جوون که عمرم هدر میره با حرص خوردن و سکوت در برابر رفتار اشتباه دیگران بخدا

پشیمون شدم باز اومدم تو سالن

ب   الف  نون
😂😂😂😂محترمانه بگو بچه های گل یکم یواشتر من روزه میگیرم استراحت میکنم عشقای خاله😐

فقط آخرش عشقای خاله😂😂😂😂

مرسی که خندوندی منو عزیزم

ب   الف  نون