2777
2789

دور سر دخترم که ۱۵ این ماه سه ماهه میشه ۳۷.۷  همه چی اوکی از نظر هوشی، بدو تولد ۳۵ بوده، رفلکس داره و وزن موقع تولد،۳.۶۵۰ و الان ۵.۵

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۲۳ ماهشه، اما هنوزم دور سرش نسبت به همسناش کمه، هوشش شکر خدا خوبه و دکتر زیاد بردم که آخری گفت احتمال خیلی زیاد ارثی هست ,شما هم پیگیر باشید ان شاالله هیچی نیست متخصص خوب ببر که خیالت راحت شه 

عزیزم ۲۳ ماهشه، اما هنوزم دور سرش نسبت به همسناش کمه، هوشش شکر خدا خوبه و دکتر زیاد بردم که آخری گفت ...

میشه بپرسم دور سرش الان چنده، من الان که سه ماه و ۲۸ روزش ۳۸.۵، وهوشش ماشاالله عالی دندون جوون زده یکیش، و قدش هم خوبه ۶۳، گردن و سینه میگیره دمر میشه، حتی حالت خوابیده هم سر سینه میگیره، من دکتر دو ماهگی بر سون داد مشکلی نبود آزمایشات مشکلی نداشت، دکترش گفت اگه نیم سانت تو این دو هفته رشد نداشت اسکن، که خداروشکر داشت، اما نمیدونم نگرانم، دور سرش کمه

والله الان که ۳۹ ویکی دو میل، پنج ماهش و هوششم خیلی خوب منتها خوب رشدش کنده دلم نمیاد اسکن کنم بده برا مغز در حال رشد