2777
2789

شدید وضعیفشو نسبت ب ابعاد دکتر تشخیص میده

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلی کستیک

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  

من pco. شدید هستم یعنی پلی کستیک

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ممنون، چطوری از ابعاد میشه فهمید وضعیت رو؟ رنج خاصی داره که مثلا بگه تو این رنج n درصد ضعیفه؟ 

نه ببین تو سونو میزنن با ابعاد فلان ک بزرگتر از حد نرماله..اونو دکترا میفهمن من نمیدونم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

تخمدانت ضعیفه و نمیتونه تخمک بالغ بسازه در نتیجه تخمک هایی ک درست میکنه رها نمیشن و توی تخمدان می‌مونن ک دکترا بهش میگن کیست تخمدان 

دکترا برای درمانش قرص های متفورمین و جلوگیری و هرمونی میدن ک با اینا درمان ک هیچی بد تر میشه 

باید گیاهی درمان کنی الان برات نسخشو میفرستم برو عطاری بگیر

دکتر بهتون گفت؟ 

بله سونو دادم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
باید شیره ی آنغوزه و شیره ی قاسنی رو بگیری صبح ناشتا اندازه نخود مثل قرص بخوری 

بومادران دم کن نجوشون دم کن صبح ی لیوان شب ی لیوان بخور 

رازیانه آسیاب کن بریز داخل کپسول قبل از هر غذا بخور 

پیاز درمانی و عسل و سیاه دونه هم خوبه تو نت سرچ کن میاد