2777
2789
عنوان

خیلی بده ک من اینجوریم؟

152 بازدید | 14 پست

کل زندگیم فقط درگیر درسو مشق مدرسه و دانشگاه بودم وقتی ازم میپرسن خب غیر از اینا چیکار میکنی هیچ جوابی ندارم

دنبال هیچ هنری نرفتم فقط واسه اینکه هربار ب خودم گفتم خب برم خرج کنمو یاد بگیرم ک تهش چی بشه؟!

اوقات فراغتم همش تو گوشیم

اطرافیانم همش بهم میگن تو بی هنری فلانی اینکارو میکنه اما تو چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایکم کنید

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

ببین ادم نباید تک بُعدی فکر کنه من وشماهردومون تک بُعدی فکر کردیم و اشتباه کردیم

ادم درکنار درس باید یه هنر رو به صورت حرفه ای دنبال کنه ادم درکنار درس باید یه ورزش را به صورت حرفه ای دنبال کنه 

ادم حتی اگه جایی استخدام هم بشه باید به یه شغل قانع نباشه و باید سعی کنه شغل دوم هم دست وپا کنه من اینکارو نکردم ضرر کردم ولی شما فرصت داری 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم منم همینحوری زندگی کردم ولی الان حس میکنم بهتر بود جز روی درس، روی مسیرهای دیگه هم سرمایه گذاری میکردم. یعنی چی میگی ک چی بشه؟ خودت عزیزم. حال خودت بهتر میشه. هر هنزی حال خودت خوب میکنه. دل خودت ساد نیشه و ساید مهارتی شد ک در اینده ک نتونستی دیگه از درس استفاده کنی و کار کنی، این نهارت کمکت کنه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
ببین ادم نباید تک بُعدی فکر کنه من وشماهردومون تک بُعدی فکر کردیم و اشتباه کردیم ادم درکنار درس بای ...

من هر هنر یا حرفه ای رو انتخاب کردم خانوادم مخالفت کردن وگرنه از خدام بود پیشرفت کنم

من هر هنر یا حرفه ای رو انتخاب کردم خانوادم مخالفت کردن وگرنه از خدام بود پیشرفت کنم

😊 مال منم همینن ولی بازم ناراحت نباش هیچی رو ازدست ندادید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم منم همینحوری زندگی کردم ولی الان حس میکنم بهتر بود جز روی درس، روی مسیرهای دیگه هم سرمایه گذار ...

هر هنری نیاز ب سرمایه داره، خانوادم میگن اگه میخوای هنریو دنبال کنی خودت اول برو کار کن بعد درآمدتو صرف یادگیری هنری ک دوس داری کن ولی من واقعا ن میتونم و ن میخوام ک برم زیر دست کسی کار کنم