دومادمون با یه خانومی صیغه شده..خواهرم خیلی ناراحته..از اون طرف خواهرم طلاق نمیخواد بگیره..نمیدونه چکار کنه..چکار کنم اون زنه دست از سرش برداره..دومادمونم راحت به خواهرم گفته خیلی ناراحتی برو طلاق بگیر
زندگیشو نابود نکنه تلخ نکنه برای خودش طلاقش بده مرد عوضی رو
طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
اصلا حرف طلاق و بگو نزنه.دامادتونزرنگه میخواد خواهرتونبره دنبال طلاق تا مهریه و حق خواهرتم نده.باید با یک مشاوره خوب مشورت کنه خواهرت.ولی فعلا بگو خشم خودش و کنترل کنه.و جایی نگه شوهرش زن دومگرفته.چون ممکنه یکجوری زن دومه بره و دیگه آبروریزی نشه