2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر خواهرم زن دوم گرفته بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 55 پست

فعلا عجالتا مهریه اش رو اجرا بزاره این آقا بفهمه زن گرفتن به این راحتی ها نیست

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اصلا حرف طلاق و بگو نزنه.دامادتون‌زرنگه میخواد خواهرتون‌بره دنبال طلاق تا مهریه و حق خواهرتم نده.بای ...

اگه می خواست عقد می کرد، پس یا جهت عشق و حال گرفته، یا فعلا عقد نکرده که خواهرت طلاق بگیره بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم همچین ادعایی کرد الان ۲۰ روزه دنبال کارای مهریمم 

۴ روز زندگی کن با شرافت و عزت مگه مردای ناشور چین که بخوان تو سرت بزنن و شان و شخصیت  قائل نشن واست

کاربر خیلی قدیمی مثلا ۹۴ اونموقع ها 

خیلی کارها میشه کرد. 

خواهرت میتونه بگه طلاق نمیگیرم، مهریه‌مو میگیرم! 

میتونه طلاق بگیره و خودش یه زندگی که دوست داره برای خودش درست کنه! 

میتونه به شوهرش بیشتر محبت کنه یا اگر شوهرش کمبودی داره براش رفع کنه تا شوهرش شرمنده بشه و برگرده سر خونه زندگیش.

میتونه بره سراغ زنه و آبروریزی راه بندازه! 

البته من نمیگم همه این کارها خوب هستنا! اصلاً . من اگر خدای نکرده، خودم باشم، یا طلاق میگیرم، یا اگر نخوام طلاق بگیرم، یه کاری میکنم شوهرم شرمنده بشه و برگرده.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
آخه سه تا بچه داره به خاطر بچه هاش میمونه

خواهرت حق داره اتفاقا.زندگی اش را نباید براحتی خراب کنه.اتفاقا برای اینکه شوهرش برگرده باید تلاش کنه.اون کسی که باید بره اون زن دومی است نه خواهرت.عمرش و زندگیش و گذاشته واسه شوهر و بچه هاش.الانم دلش میخواد با شوهرش باشه.نمیفهمم چطور راحت میگین طلاق🙄

اگه می خواست عقد می کرد، پس یا جهت عشق و حال گرفته، یا فعلا عقد نکرده که خواهرت طلاق بگیره بعد

ربطی نداره فامیل ما زن دومش صیغه بود حامله شد اورد نشونش داد تا یکی دو سال بعدشم صیغه اش بود هنوز

آخه سه تا بچه داره به خاطر بچه هاش میمونه

شوهرشم چون میدونه خواهرت میمونه این کارو کرده..گفت هر بلایی سرش بیارم میمونه...میخاد این شوهرو چیکار..باور بچه هم بزرگ میشه این فداکاری مامانشونو یادم ندارن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

اقا وقتی یک زن با وجود خیانت بازم نمیخواد جدا شه دیگه چرا میره دنبال حقیقت و حرمتشو از بین میبره و مرد رو گستاختر میکنه 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
خواهرت حق داره اتفاقا.زندگی اش را نباید براحتی خراب کنه.اتفاقا برای اینکه شوهرش برگرده باید تلاش کنه ...

اگه طلاق نگیره باز میتونه کنار شوهرش زندگی کنه؟؟

نمیشه بنظرم تصورشم سخته😞😞😞

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏