بچه ها خواهر من ماماست تو اینستا یه پیج زده داستان زندگی و اشنایی با همسرشو مینویسه و تو دایرکت به سوالاتون جواب میده و مشاوره میده.اگه سوالی دارین یا باردارین حتما به پیجش سر بزنید
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
نه ..یک و نیم هست اسفند ۱/۴بود دکتر غدد گفت تنظیمه
یک و نیم نرماله من قرص میخوردم تو بارداریم به ۰.۰۵ رسیده بود قرصمو قطع کردم دکترم گفت نباید قطع کنی باید دوزشو کم کنی فقط بعدشم گفت تو بارداری کم کاری خطرناکه نه پرکاری
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
دکترم بیمارستانه ..میترسم برم ...ولی چاره ای ندارم باید برم گفتم اینجا هم بپرسم
من بیمارستان لقمان حکیم قراره برم اونم که میگن بیمار کرونایی هست ولی مجبورم باید برم