2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید و بارداری

153 بازدید | 22 پست

سلام دوستان ..طاعاتتون قبول ...من هفته ۲۶ بارداری ازمایش تیرویید دادم ...عددش ۱.۵ هست 

میخواستم ببینم نرماله؟ ...قبل عید زیرنظر متخصص غدد بودم روزی قرص ۱۰۰ و جمعه ها ۵۰ میخورم ..الان دکتر نمیتونم برم ...قرضها رو همین دوز ادامه بدم ؟

با اجازه استارتر عزیزم:

بچه ها خواهر من ماماست تو اینستا یه پیج زده داستان زندگی و اشنایی با همسرشو مینویسه و تو دایرکت به سوالاتون جواب میده و مشاوره میده.اگه سوالی دارین یا باردارین حتما به پیجش سر بزنید

ایدی پیجش:

samira.b.sami

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون مشورت پزشک هیچکاری نکن تیروئید خیلی حساسه 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
نه ..یک و نیم هست  اسفند ۱/۴بود دکتر غدد گفت تنظیمه

یک و نیم نرماله من قرص میخوردم تو بارداریم به  ۰.۰۵ رسیده بود قرصمو قطع کردم دکترم گفت نباید قطع کنی باید دوزشو کم کنی فقط بعدشم گفت تو بارداری کم کاری خطرناکه نه پرکاری

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
دکترم بیمارستانه ..میترسم برم ...ولی چاره ای ندارم باید برم گفتم اینجا هم بپرسم

منم فردا قراره برم اگه باردار نبودم اصلا نمیرفتم مجبورم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
دکترم بیمارستانه ..میترسم برم ...ولی چاره ای ندارم باید برم گفتم اینجا هم بپرسم

من بیمارستان لقمان حکیم قراره برم اونم که میگن بیمار کرونایی هست ولی مجبورم باید برم 

من بیمارستان لقمان حکیم قراره برم اونم که میگن بیمار کرونایی هست ولی مجبورم باید برم 

دوتا ماسک بزن و دستکش بپوش اومدی همه چی رو بشور منم این هفته ازمایشگاه رفتم