2777
2789
عنوان

بنڟرتون تو یکی از کشورایه اروپایی پناهنده بشی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 37 پست

از اطرافیان من کسایی که تو ایران موقعیت‌های خوبی داشتن رفتن یه‌سری کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا نااااابود شدن

باز کسایی که رفتن استرالیا و ترکیه کم‌تر سختی کشیدن انگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پناهندگی خیلی ذلت کشیدن داره!   توی جنگهای اخیر آواره های زیادی رفتن طرف اروپا، اونا از م ...

اکثر جوونهای بیکاری بودن که رفتن توایران میموند اوصاع اقتصادیشون ازاینم بدتر میشد یا معتاد میشون یاافسرده حداقل اونجا دولت یه امتیازهای مثل حقوق در حد بخورو نمیر و خونه بهشون میده بهد گرفتن اقامت بهشون کارسفید میده اون کار رستورانی که میگن کارسیاهه

حتی اگه اقامتم بهت بدن تو خیلی کشورا شهروند رده سوم چهارمی  چه برسه به پناهندگی    

بهد پناهندگی بهشون اقامت میدن ومیشن مقیم اونجا،ولی درضمن برادرمن پزشک بودن ایشونم ازهمین طریق رفتن انگلیس

شرایط پناهندگی چیه؟

اگر اشتباه نکنم اینجوریه که میری یه کشور مثل ترکیه

بعد باید درخواست پناهندگی بدی به کشور مورد نظرت، و نمیتونی به چند کشور همزمان درخواست بدی، بعد باید یه کیس مورد تایید ارائه بدی (مثل تغییر دین، مشکلات سیاسی، نا امنی، جنگ و اینطور کیس ها)

تا نتیجه ی درخواستت بیاد باید توی همون کمپ ترکیه بمونی که ممکنه چندین سال طول بکشه

و ممکنه تازه بعد چند سال کشور مورد نظر کیس تون رو رد کنه و برمیگردید ایران

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
اگر اشتباه نکنم اینجوریه که میری یه کشور مثل ترکیه بعد باید درخواست پناهندگی بدی به کشور مورد نظرت، ...

خواهر من و شوهر و بچه هاش ۶ ساله ترکیه پناهنده هستن هنوز بلاتکلیفن  ‌ ترکیه آدمو پیر میکنه از من به شما نصیحت هیج وقت پناهنده ترکیه نشین 

خدایا تو بساز.  تو بسازی  قشنگتره.....  منتظر معجزتم  خدایا  کمکم کن . به امید آزادیم از این زندان لعنتی ‌..... 
خواهر من و شوهر و بچه هاش ۶ ساله ترکیه پناهنده هستن هنوز بلاتکلیفن  ‌ ترکیه آدمو پیر میکنه از م ...

تازه هنوزم مشخص نیست چی پیش میاد

ای وای امیدوارم زودتر کارشون ردیف بشه ناراحت شدم واقعا شرایط سختیه🙇😢

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢