2777
2789
عنوان

بنڟرتون تو یکی از کشورایه اروپایی پناهنده بشی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 37 پست

پناهندگی خیلی دردسر داره

اگر قراره پناهنده بشی بهتره ایران بمونی

در غیر اینصورت اگر دلت به رفتنته فقط مهاجرت

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری ک تو گفتی خب مهاجرت😂😂😂

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

فک کردی پناهندگی و شهروند درجه سوم بودن راحته؟؟؟ 

اگر از راه اقامت و مهاجرت باشه اره چرا ک نه 

بعدم برای پناهندگی باید انقد کیس ات مورد اطمینان باشه ک ریپورتت نکن حالا خطرات جاده و بقیش ب کنار

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

از کجا معلوم که اگر به یک کشور اروپایی پناهنده بشیم یه زندگی خیلی خوب داشته باشیم؟!

در اروپا اگر تخصص و نبوغ خاصی که به دردشون بخوره و در جهت اهدافشون باشه نداشته باشیم بدردشون نمیخوریم و باید بریم تو زیرزمین رستوراناشون ظرف بشوریم برا امرار معاش...

چرا؟

جز ذلت و سرسپردگی هیچی نیست

باید با حرف ۴ نفر دیگه تا اخر زندگیت و بچرخونی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

از کجا معلوم اونجا به همه چی برسی از کجا معلوم اونجا وضعت بدتر ایران نشه.ادم بخواد به هرجایی برسه میرسه مهم تلاشه چه ایران چه هر جای دنیا .میخوای برو اسپانیا جمعیتشون انقدر ک مردن کم شده الان کمبود  شغل دارن

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

مهاجرت کن الان راحت تر شده تقریبا تموم دوستای من طی _نج سال گذشته رفتن خواهرمم احتمالا دی ماه بره

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

خیلی ازآشناهای ما پناهنده شدن انگلیس و بعد یکی دوسال که اقامت گرفتن خونوادشونو درعرض چندماه بردن پیش خودشون اتفافا ازشرایشون راضین چون خونه دراحتیارشون گذاشتن یه حقوق درحد ۵ میلیون ایران نفری بهشون میدن تازمانی که کارسفید انجام ندن این حقوقو دریافت میکنن ولی الان انگلیسم چندماهه شرایطشو سخت کرده

پناهندگی خیلی ذلت کشیدن داره! 

توی جنگهای اخیر آواره های زیادی رفتن طرف اروپا، اونا از موشک و خمپاره فرار کردن، فرقی واسشون نداشت توی کشور خودشون آواره باشن یا یه جای دیگه 

اما ایرانی هایی که قاطی اونا رفتن، به بد مصیبتی گرفتار شدن

ایران حق و ناحق زیاد داره، اما آوارگی دردش خیلی بیشتره

پناهندگی   در زمان حال و توصیه نمیکنم

ولی درگذشته خیلی خوب بود 

و خیلی ها رو میشناسم

۱۰..۱۵ سال پیش

که پناهنده انگلیس و هلند و المان شدند

و زندگی خوبی و الان دارند.

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤