2777
2789

سلام دخترا از کی اقدامین یا کی باردار شدین چیکارا کردین من تصمیم گرفتم تو ماه رمضون اقدام کنم چون متوجه شدم خیلی از نظر معنوی خوبه واسه جنینی ک تشکیل میشه شما از خودتون بگین

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اگه باردار نیستی  ۱۹...۲۰ خیلی زوده نکن اینکارو

عزیزم ادم بی فکر ک تصمیمی نمیگیره حتما دودوتاچهارتامو کردم

البته هنوز کاری نکردم فقط میخام بیینم حس و حالشون چجوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

19،20 به نظرت این سن واسه ی مادر شدن که هیچ برای ازدواج هم  بعدم چه ربطی به  ماه رمضان دار ...

عزیزم نظر شمام محترمه ربطش هم ب ماه رمضان اینه ک من و همسرم تو این ماه روزه گرفتیم و سعی کردیم کمتر گناه کنیم و حال دلمون بهتره و به خدا نزدیکتره 

عزیزم ادم بی فکر ک تصمیمی نمیگیره حتما دودوتاچهارتامو کردم البته هنوز کاری نکردم فقط میخام بیینم حس ...

بحث من مالی نیست فقط 😉

۱۹ حتی برای ازدواجم خیلی زوده ولی خب شما از این مرحله رد شدی 

خواهرانه میگم ک هم برای بدنت خوب نیست هم بعدا پشیمون میشی 

خود دانی عزیزم 

در پناه حق

بحث من مالی نیست فقط 😉 ۱۹ حتی برای ازدواجم خیلی زوده ولی خب شما از این مرحله رد شدی  خواهران ...

منظورم بحث مالی نیست منظورم اینه ک خودم و زندگیمو کامل بررسی کردم 

ممنون عزیزم 

من تازه 20 سالم شده 3 ساله ازدواج کردم

دوس دارم بچه دار شم اما همش استرس دارم و میترسم بخاطر این وضعیت بیماری و اینکه دورم از خانوادم میترسم سخت بگذره

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...