2777
2789

قبلنا که مجرد بودم با خواهر بزرگم خیلی صمیمی بودیم و همیشه خواهر وسطیم تقریبا جدا بود و چون خیلی ادم درسخونی بود و فازش فرق داشت درگیر خودش بود تا اینکه موقع خواستگاری من شد انگاری یهو کل خانواده عوض شدن این دوتا خواهرم با من لج کردن انگاری حرصی بودن و میخواستن هرچی کینه از من دارن خالی کنن (شوهرم و خانوادش خیلی شیک و پولدارن ) نگم دیگه که مخ مامان بابامو زدنو خودشون دوتایی تماااام دوران عقدم خون به دلم کردن و خودشونو هی دعوت میکردن ولی منو انگار نه انگار تازه عروسم حتی پاگشا هم نکردن ،من همه اینارو گذاشتم پای حسادتشون چون در حد من نیستن ولی بی محلیاشون هنوز که هنوزه منو ازار میده خودشون با خودشون فاز لاو و صمیمی بر میدارن ولی من تنهای تنهام حتی تولد منو یکیشون به زور تبریک گفت بعد برای تولدای هم استوری تولد میزارن 

اوووه اصلاااا مهم نیست عزیزم بیمحلی و خوش بودن تو با همسرت بیشتر اونارو میسوزونه.هرچی حساس بشی رو رفتارتم تاثیر میزاره اونا بیشتر متوجه میشن.

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووه اصلاااا مهم نیست عزیزم بیمحلی و خوش بودن تو با همسرت بیشتر اونارو میسوزونه.هرچی حساس بشی رو رف ...

اخه یجوریم‌رفتار میکنن اونا جای من خودشونو میگیرن ! خیلی برام حرص دراره که اون خواهر وسطیم که منگل خانواده بود الان داره عقده اونهمه سالی که تنها بودو سر من در میاره 

سلام عزیزم خوبی شاید خودت رفتاری میکنی و متوجه نیستی ولی اونارو ناراحت میکنه بشین قشنگ فکر کن ببین خودت فخر نفروختی یا یه جور دیگه نرنجوندی اگه که دیدی واقعا عیب از شما نیس بدون صد درصد حسادته و رابطه اونام هیچ زمانی سالم نمیمونه شک نکن بخاطر شکستن دل شما صدای رابطه اونام در میاد و روزی میشه دوتاشون میخوان با شما بریزن روی هم ولی شما عاقل باش..ما چهار تا خواهریم خیلیم همو دوس داریم ولی هر روز رابطمون به یک شکله یه مدت منو بزرگی خیلی جوریم یه مدت اونا باهم کلا این رابطه های افراطی موقته...

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
عزیز دلم ، محبت گذشت و بخشش و مهربونی معجره میکنه ، با محبت و مهربونی بهشون میتونی کاری کنی عاشقت بش ...

بخدا از من مهربونتر و دلسوزتر نیست دو ساله دارم به هر طزیقی باهاشون ارتباط میگیرم خیلی هم همه چی اوکیه ولی انگاری واقعا دوستیشون حسشون اونقدر بهم قوی شده که من جایی بینشون ندارم

اخه یجوریم‌رفتار میکنن اونا جای من خودشونو میگیرن ! خیلی برام حرص دراره که اون خواهر وسطیم که م ...

به نظر من باید خیلی طبیعی رفتار کنی انگار که اصلااا رفتارو برخوردشون واست مهم نیست و تو سرت به زندگی خودت گرمه.البته خدایی نکرده فخر نفروشی و خوده خودت باش.اونام خوب میشن گذراس این روزا.من جای شما بودم باهاشون رفت و امد نمیکردم دیگه چه بسا جلو همسرمم همچین حرکتایی بزنن خوب بده دیگه 

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃
سلام عزیزم خوبی شاید خودت رفتاری میکنی و متوجه نیستی ولی اونارو ناراحت میکنه بشین قشنگ فکر کن ببین خ ...

مرسی از حرفات عزیزم من هیچوقت فخر نفروختم شاید ازینکه شوهرم از اول اینارو‌تحویل نمیگرفت ( اونم بخاطر این بود که اونا منو اذیت میکردن بی دلیل) ناراحتن ولی من بارها جای اون ازشون عذرخواهی کردم 

بخدا از من مهربونتر و دلسوزتر نیست دو ساله دارم به هر طزیقی باهاشون ارتباط میگیرم خیلی هم همه چی اوک ...

عزیزم نا امید نشو ، بدبین نباش ، بازم مهربونی کن ، قربون صدقه خواهرات برو ، یه وقتایی براشون هدیه بگیر ، باور کن تو دلشون اثر میکنه

به نظر من باید خیلی طبیعی رفتار کنی انگار که اصلااا رفتارو برخوردشون واست مهم نیست و تو سرت به زندگی ...

از خدامه باهاشون قطع رابطه کنم ولی بصورت عجیبی انگاری بهشون نیاز و کشش پیدا کردم هی میگم تموم کنم رابطه و خیالمو راحت کنم هی دو ساعت بعدش دوباره ازشون سراغ میگیرم 

از خدامه باهاشون قطع رابطه کنم ولی بصورت عجیبی انگاری بهشون نیاز و کشش پیدا کردم هی میگم تموم کنم را ...

چوننن حساس شدی اینجوری رفتار میکنی احساس اینکه تنها شدی کسی نیست.ولی اینجوری نیست یکم سرتو گرم کن با شوهرتو و کار و درس و اینا ببین چی میشه

مرسی از حرفات عزیزم من هیچوقت فخر نفروختم شاید ازینکه شوهرم از اول اینارو‌تحویل نمیگرفت ( اونم بخاطر ...

آره عزیزم احتمالش هست😚😚

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...