2777
2789
عنوان

دعوای خواهر شوهرم باجاریم خونه مابیایید بچها بگین حق با کی بود.

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 112 پست
این خانومیه اجازه بدی بهت توهین بشه بعد سکوت کنی؟؟ بنظرم لازم بود درکمال ادب جوابشو میداد

ب هر حال  شخصیتش حتماتو رده خواهرهمسرش نبوده احترام جمع و مهمونی جاریشو نگه داشته که خراب نشه 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچی فقط شوهرش بهش نگاه کردهمین

طفلی جاریت بخدا افتاده وسط قوم الظالمین من جاش بود ی تجدید نظری تو انتخابم میکردم تا دیر نشده یعنی چی ک برادرشوهرت چیزی نگفت 

حالا من جای جاریت بودم میگفتم ما انقدر شعورمون بالاست که بخاطر کرونا مراسم نگیریم خودمون و مردم و گرفتار نکنیم عروسیم بخاطر جیب برادرت میگم وگرنه کیه دلش عروسی نخواد

والا من نمیدونم این از کجاشون در اومده ..تازه اولای. ازدواج که خانواده شوهر میترکونن اینا انتظار دار ...

من به جای جاریش بودم از روش رد میشدم.اه اعصابم خراب شد انگار به دختر خودم یاخواهرم گفتن.چه آدمایی پیدا میشن.

من خودم جشن عقد نگرفتم چون میدونستم همه هزینه ها با شوهرمه ...تازه سوهرم زنگ زد گفت اکه دوست داری بر ...

دقيقا بنظرم مراسمات به خود عروس دوماد مربوط ميشه

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
وا چه خواهر شوهری.باید میگفت جشن میگرفت کل خاندانت کرونا میگرفتن خوب بود؟؟

خب این فکر کنم منظورش این بود باید بابات پولشو میداد حالا که مراسم کنسل شد انگار طلب دارن

منم عقد بودم خواهرشوهرم تو مهمونی جلو همه گفت مادرت باید حنابندان بگیره کل هزینه شام و لباس و آرایشگاه داماد رو بده رسم ماست باید بگیره چنان سوروندمش که هنوز جاش رو ماتحتش مانده   

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
خیلی هم عروس خوبی بوده همچین پیشنهادی داده.والا مسخره س.دخترتم بدی خرج مراسم عقد هم بدی.رسما هلو بپر ...

منم دیشب به شوهرم گفتم خواهرت بد گفته..گفت باید جوابشو میداد

این که دعوا نبود دعوا ندیدی

دعوای بردارشوهرو شوهر خاهرشو میدیدی خونه ما چی میگفت😂😂😂

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔