2777
2789
عنوان

دعوای خواهر شوهرم باجاریم خونه مابیایید بچها بگین حق با کی بود.

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 112 پست

جاریتم بگه من لباس عروس نمیپوشم و نمیام تالار

بشعور اگه شعور داشت میدونست تو کرونا نمیشه جون مردمو بخاطر رقص و آرایش تو بخطر انداخت

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی هم عروس خوبی بوده همچین پیشنهادی داده.والا مسخره س.دخترتم بدی خرج مراسم عقد هم بدی.رسما هلو بپر تو گلو شده.گناه داشته دختر بیچاره...من بودم به جای اون جوابشو میدادم.

آخی منم دلم سوخت 

عروس با فهمی هم بوده ب فکر جیب شوهرش بوده بجای که قدردان باشن سرکوفتم زدن 😕 العجیبا قریبا 😐

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بنظرم خواهرشوهرت خيلي فضوله ،اخه به اون چه مربوطه،اينكه مراسم بگيرن يا نگيرن به خود عروس و داماد مربوطه به بقيه ربطي نداره،ارزوشه بايد سر عروسي خودش داشت نه مراسم بقيه😏

نميدونم چرا ولي خيلي حرصم گرفت

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
خیلی هم عروس خوبی بوده همچین پیشنهادی داده.والا مسخره س.دخترتم بدی خرج مراسم عقد هم بدی.رسما هلو بپر ...

والا من نمیدونم این از کجاشون در اومده ..تازه اولای. ازدواج که خانواده شوهر میترکونن اینا انتظار دارن پدر عروس از خوشحالی یه سور بده 

انقدر بدم میاد میگن ما واسه داداشمون ارزو داریم نکبتا

جاریت با حرفش فقط خودشو کوچیک کرده بعدم در جواب خواهرشوهرش باید میگفت کسی که مجلس با جمعیت زیاد راه میندازه با اینکه میگن رعایت کنید واقعا بیشعوره 

بنظرم خواهرشوهرت خيلي فضوله ،اخه به اون چه مربوطه،اينكه مراسم بگيرن يا نگيرن به خود عروس و داماد مرب ...

من خودم جشن عقد نگرفتم چون میدونستم همه هزینه ها با شوهرمه ...تازه سوهرم زنگ زد گفت اکه دوست داری برات بگیرم ..من گفتم نه ...

عجب خواهرشوهر خطریه

معلوم جاریت جرات جیک زدن نداره خخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود