2777
2789
بفرستش از..منم بعد ۸ماه شوهرم ازمایش داد و کلی معطل شدیم.اگه همون اول ازمایش میداد رودتر درمانو شروع ...

بره دکتر عمومی بگه که براش بنویسه؟ من اطلاعی ندارم😣

معبودم شکرت 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندماه دیگه ۲۴ سالم میشه اگه شرایطشو داری بهتره بری مرکز ناباروری 

عزیزم خوش بحالت شما وقت زیاد دارین هنوز

وای امید وارم که منتظر نمونی و هرچه زودتر یه نی نی ناز بیاد توی دلت

معبودم شکرت 💝
عزیزم خوش بحالت شما وقت زیاد دارین هنوز وای امید وارم که منتظر نمونی و هرچه زودتر یه نی نی ناز بیاد ...

مرسی گلم

استرس نداشتن و مثبت فکردن خیلی تاثیر گذاره سعی کن هیچ وقت منفی نگر نباشی تا جایی هم که میتونی استرس نداشته باش

مرسی گلم استرس نداشتن و مثبت فکردن خیلی تاثیر گذاره سعی کن هیچ وقت منفی نگر نباشی تا جایی هم که میت ...

افرین دقیقا 

ولی من خیلی استرس میگیرم نمیدونم چرا...

همه سعیم میکنم ولی بازم ...

خیلی دلم میخا بی خیال باشم

البته چون شوهرمم کارش طوری هست که چند شب هست چند شب نیس 

همش حساب میکنم کی تخمک گذاری کیت استفاده میکنم که حتما باشه امشب یموقع نمیتونه یموقع بهش مرخصی نمیدن..... خیلی همین چیزا باعث میشه که همش توی استرسم 

الان اول مریودمه ولی همش دارم حساب میکنم ببینم اون روزایی که باید باشه هستش یا نه😭

معبودم شکرت 💝
افرین دقیقا  ولی من خیلی استرس میگیرم نمیدونم چرا... همه سعیم میکنم ولی بازم ... خیلی دلم می ...

بخوای به این چیزا فکر کنی یه چشمت اشک میشه یکی خون

منم اوایل اینطوری بودم خیلی اذیت میشدم همش استرس همش فشار عصبی اصلا انگار خودم نبودم

اما الان زدم به بیخیالی میگم هرچی قسمت باشه همون میشه اگه خدا بخواد میشه

بخوای به این چیزا فکر کنی یه چشمت اشک میشه یکی خون منم اوایل اینطوری بودم خیلی اذیت میشدم همش استرس ...

الانم همینجوریه😭

ولی میخام بی خیال بشم 

ان شاءا... که بتونم...

معبودم شکرت 💝
نمیدونم والا شاید بنویسن من پارسال پیش همون دکتری که میرفتم خودش نوشت

آها پس پیش همبن دکتری که میرم میگم بنویسه.

شما پیاز درمانی کردی آخه من خیلی تعریفش شنیدم...ولی نمیدونم پرولاکتینم چنده...باید هم خودم دوباره آز بدم هم همسری بگم براش بنویسه

یه سال دیگه ببخشید دوسی

شما ماه تولد نی نی برات مهم نیس که مثلا ۳ماه اخر سال نباشه؟

معبودم شکرت 💝
آها پس پیش همبن دکتری که میرم میگم بنویسه. شما پیاز درمانی کردی آخه من خیلی تعریفش شنیدم...ولی نمید ...

نه راستش من خیلی عقیده به درمان گیاهی ندارم یبارم به اصرار مامانم رفتم پیش یه خانومه که دوا درمون گیاهی انجام میداد اما نتیجه ای نگرفتم

نه عزیزم اصلا مهم نیس مهم وجود خودشه که با دل و جان هروقت بیاد میپذیرم