2777
2789
منه ساده فکر میکردم با اولین اقدام حامله میشم بعد از تقریبا ۴سال از عروسیمون رفتم دکتر گفتم میخام ۳م ...

انشاالله که مامی میشی و یه نی نی خوشگل و تپلی میاری

ولی خب شما ۴ساله جلو گیری داشتی برو پیش یه دکتر خوب بعضی دکترا کارشون خالی کردن جیب مردمه میتونن یه چکاپ کامل بنویسنن اما به فکر جیبشونن میگن بزا به یه بهونه ای دوباره بکشیمشون مطب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ساله اقدامم و خبری نیست.الانم فک کنم روز ۲۱دورمه

ان شاءا... که بزودی دلت شاد بشه عزیزم بحق این ماه عزیز

بچه اول؟ اخه نوشتی مامان حسنا

اقدام کردی این ماه

من دیشب پری شدم  با ۳روز تاخیر

معبودم شکرت 💝

عزیزم ۴ ساله ازدواج کردم از ۶ ماه بعد عروسی بچه خواستیم هنوز خبری نشده ای وی اف کردم ای یو ای کردم پیاز درمانی کردم سیاه دونه عسل خوردم و ........ تا خدا نخواد نمیشه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
انشاالله که مامی میشی و یه نی نی خوشگل و تپلی میاری ولی خب شما ۴ساله جلو گیری داشتی برو پیش یه دکتر ...

اره واقعا همینطوره 

ممنون عزیزم ان شاءا... که با هم مامی بشیم

خدا از دهنت بشنوه

معبودم شکرت 💝
عزیزم ۴ ساله ازدواج کردم از ۶ ماه بعد عروسی بچه خواستیم هنوز خبری نشده ای وی اف کردم ای یو ای کردم پ ...

الهی...

عزیزدلم 

خدابزرگه

پیاز درمانی هم انجام دادی من نمیدونم پرولاکتینم چنده دلم میخاد پیاز درمانی انجام بدم ولی میگم نکنه بالا باشه

کی هی وی اف کردی

معبودم شکرت 💝
ان شاءا... که بزودی دلت شاد بشه عزیزم بحق این ماه عزیز بچه اول؟ اخه نوشتی مامان حسنا اقدام کردی ای ...

اره بچه اوله

منم فک میکردم ماه اول میگبره ولی نشد.کلی ازمایش و اینا .تنبلی نداشتم و عکس رنگی برام نوشته فعلا گفتم بکم از دکتر فاصله داشته باشم.شوهرمم داره دارو میخوره.ازمایشاش خوب نبود.

الهی... عزیزدلم  خدابزرگه پیاز درمانی هم انجام دادی من نمیدونم پرولاکتینم چنده دلم میخاد پیا ...

اره انجام دادم ای وی اف پارسال انجام دادم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
عزیزم خدابزرگه شوهر من هنوز آز نداده ...گفتم تا ۶ماه صبر میکنم اگه نشد اونم از بده

بفرستش از..منم بعد ۸ماه شوهرم ازمایش داد و کلی معطل شدیم.اگه همون اول ازمایش میداد رودتر درمانو شروع میکردیم.الان دوماهه شوهرم دارو میخوره

اره بچه اوله منم فک میکردم ماه اول میگبره ولی نشد.کلی ازمایش و اینا .تنبلی نداشتم و عکس رنگی برام ن ...

منم همین فکر میکردم ...

دیروز که پری اومد خیلی گریه کردم 

معبودم شکرت 💝
عزیزم بعضی دکترا واقعا دلشون نمیسوزه ...منم میگم کاش از اول نرفته بودم دکتر😒 چند سالته  من۲۷ ...

من چندماه دیگه ۲۴ سالم میشه

اگه شرایطشو داری بهتره بری مرکز ناباروری