2777
2789
عنوان

نی‌نی بی‌اشتها و لجباز و ضعیف ☹😭

555 بازدید | 61 پست

سلام دوستان

من ی نی‌نی ۸ ماه و نیمه  دارم

بسیاااااار کم وزن و لاغره

اصن جون نداره

ولی خیلی ورجه وورجه میکنه

نه شیر میخوره نه غذا

جدیداً شربتای مکمل‌شو هم تف میکنه بیرون

دیگه کلافه شدم از دستش!

هی میخوام بیخیال باشم ولی نمیشه.

هر ۳-۴ ساعت فقط و فقط ۴۵ سی‌سی شیر میخوره!!!

دهنشم واسه غذا اصلاً باز نمیکنه.

چندتا دکتر عوض کردم بی‌فایده بود

هیچکدومشون بهش چیزی نمیدن این بچه یکم غذا بخوره جون بگیره. قد و وزنش از نمودار خییییلی پایین‌تره.

مگه میشه هیچ دارو و درمانی واسه اینجور بچه‌ها نباشه؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطرتف کردنش بهش میخندم 😂😂بعد شیر عرق نعنا بده زود هضمش کنه گشنه اش بشه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

عزیزم این استرسی که داری ب بچه منتقل میشه

منم تا ده روز پیش همینطوری بودم 

ولی واقعآ تصمیم گرفتم بیخیال شم

دخترم دوسالشه

باور کن الان خودش میاد بهم میگه غذا میخام

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  

اسی اگه خواستی عکس نی نی توبزار کمی قربون صدقه اش برم 😍😍لایکم کن بیام ببینم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خخخخ  عزیزم...😁😂 جدی تاثیر داره؟ 🤔

اره دوقاشق بده برا امتحان ضرر نداره که 

شیر خشکیه؟ این مکمل‌های شیمیایی هم بهش میدی... غیر این بود عجیب بود... واقعا ناراحتم برا نسل جدید از قلبم ناراحت میشم.. یبوست هم داره؟ زیر چشمشو دقت کن سیاهی نداره؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.