2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم قهر بیاین کمکم کنید

573 بازدید | 59 پست

بزارید ازاول بگم

۵ ساله ک متاهلم ۳ سالع ک فهمیدم همسرم ب تریاک اعتیاد داره و قرص اعصاب مصرف میکنه خیلی سعی کردم بمونم بسازم نشد تلاش ی طرفه بی فایدس مادرشم ک نگم براتون دلیل قهر اومدنم بیشتر بخاطر همون

اخرین بار اومد خونمون انقدر قرانو کوبید تخت سینمو نفریتم کرد چون برام دعا گرفته بود رفتم ب پدرشوهرم گفتم اونم باامادرشوهره دعوا کرده خلاصه میگف جرا ب باباعه گفتی گفتم خوبکاری کردمو دواشد شوهرمم خونه بود فقط نکاه میکرد منم وسایلمو جم کردم اومدم خونمون

لطفا هرچی میخاین بگین فقط بهم نگین برگرد درست میش جون این تصنیم یکی دوروزم نیس سه ساله هرشب بهش فک میکنم

یبار دیگم قهر کردم گفت ترک کردم برگشتم ولی دروغ گفت

تازه جریان بجه دار نشدن منم هست حالا میگم براتون 

ی صلوات واسه حاجتم میفرستی🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی

خودتو نجات بده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مشگل تنبلی تخمدان دارم شوهرم ب خانوادش گفت اونم انقدر سرکوفت نازایی بهم زد ک اشکمو دراورد

تنبلی تخمدان که نازایی نیست عزیزم😑چه شوهر بی شعوری

💎زبان کوردی هویت من است💎

جداشو چون اینطورکه تومیگی مردی  که به مادرش نگه اذیت زنم نکن به دردنمیخوره 

شکستم انقدرآهسته که صدای شکستنم کسی راآزارنداد....صدای شکستنم رافقط دیوارهای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم راقلم وکاغذشنیدندوشعرپس دادند....صدای شکستنم را خداشنیدوسکوت جواب داد...می دانی ؟؟؟فقط بغض میکنم...این سخت ترازهرچیز هست بهص ض داشته باشی بخندی ...خیالت راحت ازدرون شکستم....صدای شکستنم راهیچ کس نفهمید
اگه اذیتی جدا شو با آدم معتاد نمیشه زندگی کرد توبه گرگ مرگه

شوهرم میگ بری بگی شوهرم تریاک میکشه بهت میخندن میگن برو خداروشکر کن شیشه ای جیزی نمیکشه تریاک ک جیزی نیس تو دادگاها سخت نمیگیرن

ی صلوات واسه حاجتم میفرستی🍀

اعتیاد خیلی سخته.ولی ی طرف اصلی خود معتاده ک بخاد ترک کنه یاپشیمون بشه وگرنه راه خیلی سختی داری.نمیدونم چی بگم.کاش میخاستو ترک میکرد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم