2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم قهر بیاین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 59 پست
میدونم گفتم خدا دوستم داره ک بچه بهم نداده

بگو تو هروقت بساطتتو گذاشتی کنار منم واست بچه میارم.منم تنبلی دارم فهمیدم انقد گریه کردم شوهرم عصبانی شد گفت مگه من تورو برا بچه میخوام.۱بارم باردار شدم سقط شد الانم میگه همیشه از خدا بخواه اگه سالمشو صالحشو بهمون میده بده اگه نه هی نده.تو سقط کردی در حد مرگ حالت بد شد اگه واس ی بچه خودت چیزیت شه من چل کنم؟هی نمیخوام.چجور با وجود اعتیاد باهاش میسازی؟اون اول خودشو درست کنه بعد به تو حرف بزنه بیشعور

💎زبان کوردی هویت من است💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری ب بعدش ندارم خیلی پشیمونم ک ازدواج کردم فقط مبخام از شر اینا خلاص شم  مهریمم نمیخام

خلاص شو عزیزم این به دست خودته ، چرا مهریه نگیری اتفاقا بگیر خوبشم بگیر تا بفهمن دنیا دست کیه ، تو دادگاه وکیل و مشاوره رایگان میدن برو بپرس چجودی مهریه تو ازش بگیری

تو رو خدا ماسک بزنید 😢😢😢😢
خیییلی خانوادتن اینجورین

واسه منم به خودشون مینازن زدم تونازیدنشون دیگه یادشون رفته 

شکستم انقدرآهسته که صدای شکستنم کسی راآزارنداد....صدای شکستنم رافقط دیوارهای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم راقلم وکاغذشنیدندوشعرپس دادند....صدای شکستنم را خداشنیدوسکوت جواب داد...می دانی ؟؟؟فقط بغض میکنم...این سخت ترازهرچیز هست بهص ض داشته باشی بخندی ...خیالت راحت ازدرون شکستم....صدای شکستنم راهیچ کس نفهمید
بگو تو هروقت بساطتتو گذاشتی کنار منم واست بچه میارم.منم تنبلی دارم فهمیدم انقد گریه کردم شوهرم عصبان ...

اصلن مشگل از اونه بسک سیگارو تریاک میکشه اصن ناتوانی جنسی گرفته خیر سر ننش

ی صلوات واسه حاجتم میفرستی🍀

عزیزم شوهرتم یجورایی راس میگه تو اگه بخوی بری دادگاه و بگی شوهرم تریاک میکشه کاری برات نمیکنن چون تریاکو تا حدودی مواد مخدر نمیدونن که بخاطرش بتونی طلاق بگیری......

عزیزم شوهرتم یجورایی راس میگه تو اگه بخوی بری دادگاه و بگی شوهرم تریاک میکشه کاری برات نمیکنن چون تر ...

دخالتای خانوادش مشگل عصابش نشگل جنسیش اینا جی

ی صلوات واسه حاجتم میفرستی🍀