2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدن

759 بازدید | 20 پست

سلام 

چند وقته از پسری خوشم میومد ولی تازه امروز فهمیدم متاهله خیلی ناراحتم حس بدی دارم البته من تا حالا ی کلمه هم باهاش حرف نزدم فقط از دور دیدمش از دور ازش خوشم میومد الان هم از خودم هم از اون متنفرم ی مرد متاهل چقد میتونه هرزه باشه چقد بهم خط میداد من اوایل اهمیت نمیدام کم کم ازش خوشم اومد تا اینکه امروز اتفاقی فهمیدم متاهله حالم بده خیلی

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خودش دلیل خوبی برای نفرت ازشه 

مرد متاهلی که هیز بود ...

سگ محلش کن 

دقیقا دیگه اصلا بهش اهمیت نمیدم ولی ی جوریم الان نمیدونم چجوری حالمو بگم با اینکه تنها کار من بعضی وقتا خیلی کوتاه نگاه کردن بود ولی احساس میکنم بازیچه ی مرد زن دار شدم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

موارد خیانتای داخل خانواده هم خیلی زیاد شده به نظرم مثلا خیانت عروس وداماد خانواده باهم من چندین مورد رو دیدم تو آشناها و واقعا ناراحت شدم.. خانواده واقعا داغون میشه بعد این اتفاقا😩😩

چرا مردا متاهل اینجوری شدن؟؟؟؟

اینا کمبود دارن زود ازدواج کردن جوونی نکردن بعد از زنگرفتن و بچه دار شدن تازه میفهمن جوونی نکردن