2777
2789

من خودم فعلا مرکز مهر مادر رو پیدا کردم ماما خانم لطفی پور و متخصص زنان که طرفدار زایمان طبیعی باشه نیافتم😕😕😕

من یه مدت پیش لطفی پور رفتم میخاستم اقدام کنم یه ازمایش قبل بارداری نوشت توش یه تیرویید ساده رو ننوشت منم سردرنمیاوردم ۱سال اسیر بودیم باردار نمیشدم تا رفتم پیش مریم آقایی ازمایش کامل نوشت تااازه فهمیدم کم کاری تیرویید دارم گفت ازمایش قبلیتو کی نوشته بود؟؟؟؟منم گفتم ماما دیگه اسمشو نیاوردم.ولی اسمشو میشنوم حالم بد مبشه یاد اون موقع خودم افتادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت پیش لطفی پور رفتم میخاستم اقدام کنم یه ازمایش قبل بارداری نوشت توش یه تیرویید ساده رو ننوش ...

راستش منم هنوز پیششون نرفتم از تبلیغات پیج تو اینستا باهاشون آشنا شدم ...مریم آقایی دکتر خوبیه طرفدار   زایمان طبیعی هست؟

راستش منم هنوز پیششون نرفتم از تبلیغات پیج تو اینستا باهاشون آشنا شدم ...مریم آقایی دکتر خوبیه طرفدا ...

نمیدونم عزیزم من فقط واسه بارداری رفتم پیشش طبیعی زایمان نکردم دوقلو باردار شدم پیش لالوها سزارین کردم.الان دیگه همه ترویح طبیعی میدن به سختی قبول میکنن سزارین.

یکی هست آذر رضایی پیشش نرفتم ولی جاریم پیشش زایمان طبیعی کرده بود ۱۰سال پبش خیییلی ازش تعریف میکنه

نمیدونم عزیزم من فقط واسه بارداری رفتم پیشش طبیعی زایمان نکردم دوقلو باردار شدم پیش لالوها سزارین کر ...

آذر رضایی رو موقع زایمان اولم دیدم واقعا خیلی با مریض هاشون صمیمی برخورد میکرد ولی نميدونم ویبک قبول میکنه یا نه 😕😕😕 گفتم شاید کسی از خانومای قزوینی طبیعی بعد از سز داشته باشن بهم کمک کنن

من یه مدت پیش لطفی پور رفتم میخاستم اقدام کنم یه ازمایش قبل بارداری نوشت توش یه تیرویید ساده رو ننوش ...

اا عجیبه منم از زمان اقدام همین مرکز میرفتم ولی برای من تیرویید و‌همه ازمایشها رو دقیق دقیق نوشتن، بعدشم همینجا زایمان کردم خیلی خیلی راضی بودم

تو قزوین مرکز مهر مادر عالیه. من پیش خانم لطفی پور رفتم واسه کلاسهای بارداری هم آنلاین شرکت کردم چون ...

کلاس بارداری آنلاین مهر مادر رو یعنی شرکت کردم و پیش خانم لطفی پور واسه ویزیت رفتم