2777
2789
عنوان

عکس پیتزا +دستور تهیه ی خمیر پیتزا

275 بازدید | 13 پست

بچه ها این پیتزا کار خودمه .... 

یه دستور خمیر پیتزا عالی واستون پیدا کردم که بی نهایت ترد و خوشمزه است امتحان شده است.. مطمئنم اگه یه بار درستش کنید دیگه اصلا سمت خمیر پیتزاهای آماده یا نیمه آماده نمی رین 

دستورش تو پیج اینستاگرامم هست لطفا فالو کنین و دستورامو ببینین

@porpora_kitchen

💪

همینجا بگو خب 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیاد🙄ادرس ی پستتو کپی کن 

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
من از  خمیر اشتر دل برای پیتزا استفاده میکنم. وحشتنااااک خوبه. ارد و زرده تخم مرغ و مایه خمیر ...

😘❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
شما با ی عکس اومدی پیچت و تبلیغ کنی وگرنه قصد اشاراک گذاشتن نداری

نه باور کن اینجوری نیست اخه واسه این دستورام وقت گذاشتم کلی تحقیق کردم و قیلم دیدم منم ک رایگان گذاشتم تو پیجم .. پیجمم بازه اصلا فقط خواستم پیجمو دنبال کنینی دستورامو اونجا ببینین 

تازه علاوه بر این کلی دستورای دیگه هم دارم ‌‌‌‌ شیرینی و ...

💪
نه باور کن اینجوری نیست اخه واسه این دستورام وقت گذاشتم کلی تحقیق کردم و قیلم دیدم منم ک رایگان گذاش ...

خب توضیح شما حرفم و تایید کرد ..قصد تبلیغ و افزایش فالوورداری ...عزیزم این دستورا تو نت پره ..حالا شما میگی رایگان گذاشتم یکم خنده داره.موفق باشید