2777
2789
عنوان

بدجوری درد دارم

138 بازدید | 13 پست

سلام اخرین پری ام 29برج 11بوده که دیگه نشدم یک ماه نیم پیش بود بیبی زدم منفی بود ببخشید سینه ها یکم بزرگترشدن و حالت تهوع بعضی وقتا داشتم تازگیا . 16تا قرص سیپروترون کامپاند خوردم امروز پری شدم با درد شدید وکمردرد ممکنه باردار بودم سقط شده؟چون رابطه داشتم بدون جلوگیری البته ببخشید چیکارکنم دردم کم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سابقه نداشته دیر پریود شی حتما حامله بودی.بیبی زود زدی نشون نداده.دارو گیاهی زیاد بخور رحمت تمیز شه.چهار زیره.دمنوش تخم شوید و دمنوش زعفرون

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
امشب تست بزنم معلوم میشه؟

اگه بچه بوده سقط شده و بی بیت حتما منفیه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اخه من از برج 11دیگه نشدم تا الان 

چرا سرخود دارو خوردی میرفتی یک سونو دکتر راهنماییت میکرد بهتر بود