2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا شهاب سنگ چیشد؟

346 بازدید | 23 پست

دیشب رد شد یا امروز ساعت پنج میخاد رد شه؟ توروخدا نیاین هی بگین شورشو دراوردی...اونایی ک بدشون میاد نیاین..فقط یکی جواب بده..منو دخترم تنها خونه ایم میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیالش عزیزم اروم باش فک میکنی این همه جا رو ول میکنه میاد خدایی نکرده سمت تو و دخترت؟ پناه ببر ب خدا من نمیدونم حقیقتش اصلا اخبار نمیبینم ک اینجوری بهم بریزم اما میدونم هر چی خدا بخواد همون میشه حالا چ من خودمو بکشم چ کلا بیخبر باشم پس خودت زجر نده 

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

اصلا نترس،خودم از اخبار شنیدم دو نیم رد شد،اصلنم امکان نداش به زمین بخوره،فقط فاصلش با زمین کم بود همین

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
چیشد هنوز رد نشده؟ چرا هیچکس نمیدونه...خاک تو سر تلویزیون چرا چیزی نمیگه

😐😐😐

تعجبم شما بااین میزان از استرس چجوری تا حالا زنده موندین?

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اصلا نترس،خودم از اخبار شنیدم دو نیم رد شد،اصلنم امکان نداش به زمین بخوره،فقط فاصلش با زمین کم بود ه ...

خدایی؟ اخبار شبکه چند؟ توروخدا راست میگی؟ رد شد یعنی؟ بخدا دارم یچه امو با ترس و لرز شیر میدم